Златка изхвърли гоблените с Исус на Благо

https://hotarena.net/az-jenata/zlatka-izhvarli-goblenite-s-isus-na-blago HotArena.net
Златка изхвърли гоблените с Исус на Благо

Откакто е разделена с Благой Георгиев, Златка Райкова е твърдо решена напълно да скъса с миналото. Тя е разкарала всичките вещи на бившия футболист от дома си. Една част от приндалежностите той сам си прибрал, други му изпратила по куриер, а трети плеймейтката захвърлила пред входната врата в кооперацията, където доскоро живееха заедно, докладват техни съседи.

 

Джизъса най-много държал на два гоблена с лика на Исус Христос, които били страшно ценни за него, ала на Златка хич не й пукало, затова ги изхвърлила пред блока. „Да идва да си събира боклуците. Аз нямам желание да го виждам!”, категорична била силиконовата блондинка. Тя се ожалила пред комшиите, че не искала да гледа Благо даже и на снимка. За нейно съжаление обаче, в бъдеще вероятно ще им се налага да общуват заради сина им.

Благо се покри за няколко следмици след скандалната раздяла с Райкова, но покрай големия християнски празник Възкресение Христово отново се появи в социалните мрежи. От снимките му се вижда, че е изкарал Великден с три от четирите си дете. Синът му Елай от Есмер Омерова е в Русия и Георгиев не поддържа контакт с него по настояване на майката. С другите му наследници обаче се вижда редовно.

Бившият футболист стоя почти месец на остров Бали с новата си любовница. Говори се, че хубавицата била милионерска щерка – родителите й въртели хотели във Велинград. Именно тя спонсорирала дългата романтична почивка с Благо на екзотичния остров.

За да не излезе прецакана от цялата ситуация, Райкова също побърза да си намери нов мъж. Тя излиза с 27-годишен арменец на име Карен. Младокът не е известен в публичното пространство, но пък е много търсен сред плеймейтките. Преди да се залюби със Златка, той е имал отношения с „колежката” й Моника Валериева. Говори се, че бил добре осигурен финансово и не пестял за средства, за да глези гаджетата си.

Едрогърдата блондинка вече дори не се старае да крие актуалния си мъж. Неотдавна Райкова пусна няколко снимки, на които се натиска с него, очевидно с цел да дразни Джизъса.Според запознати плеймейтката била бясна заради секс похожденията на Благо и скочила в леглото на първия срещнат само за да му отмъсти. През последните три години бившият спортист изглеждаше сякаш се е кротнал, но явно не е могъл да избяга от старите навици. Досега Георгиев е провалял всичките си връзки заради многобройните си изневери. „Нищо чудно да направи дете и на новата!”, цъкат с език хора от обкръжението на плейбоя.

Въпреки скандалния си личен живот, Благо се представя като набожен човек, който много държи на християнските ценности. Той има татуирани над 30 кръста по тялото си, а по ръцете му са изписани цитати от молитви. Оттам идва и прякорът му Джизъса. Мургавият мачо с изкрящо бели зъби къта и десетки икони, но най-ценните му гоблени с Исус вероятно ще заминат на боклука, ако в скоро време не отиде да си ги прибере.

3 Коментара

Да

преди 1 година

Да бъде заточен на някой пуст остров "НАБОЖНИЯТ" и да се моли колкото си иска. Смешен застаряващ клоун. Без капка срам. Поне за децата да се грижеше, които имат не само нужда от баща, а и от храна, дрехи, училище, и т. н. и т. н. Забрави кой му помогна след като Есмер го изгони и остави без стотинки. Но и това му е било малко, след като продължава с глупостите

Коментирай

11111

преди 1 година

Златка сама си е виновна, точно тя не е за съжаление!Разбирам да не се знаеше този какъв е, да се подведе,ама то от години се знае колко е разложен.На мен още като заряза бременната си жена ми стана ясно колко е долен.Хем да я зарежеш хем да се вееш с Лияна и да парадираш,без да мислиш че една бременна жена не трябва да преживява такъв огромен стрес.Е тогава ми стана ясно колко долен човек е тоя.После след това си го доказа с всички останали.За него няма деца няма семейство, само на него да му е кеф и не му пука че разбива живота на сумати хора.Набожен! Това ако е набожност не знам кое не е.А Златка остави предишният си приятел дето беше хем млад, хем без деца, хем брак и предложи за да се хване с тоя боклук.Е никой не и е виновен сега, не е като да не е знаела с какво се захваща, но може би и тя се е залъгвала че ще е единствената.

Коментирай

Бобо

преди 1 година

Той няма ли в къщи огледало, изкуствените му зъби са като на кон.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.