Златка продължава да мъсти на Благой

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-prodaljava-da-masti-na-blagoi HotArena.net
Златка продължава да мъсти на Благой

След бурната раздяла Златка упорито търси заместник на Благой, научи HotArena.

Последните седмици са наситени с емоции, пътешествие и прегръдки за сексапилната плеймейтка. Преди броени дни пищната мадама се завърна от уикенд в Истанбул. Там Злати загатна, че е в компанията на здравеняк, който не си поплюва да я прегръща. Блондинката пусна кратко видео, на което се вижда че силна мъжка ръка я обгръща. Кой е новият избраник на Златка и с какво се занимава явно скоро няма да разберем. Дали е само един, или ги сменя като носни кърпички също остава загадка за момента. Едно е ясно- сексбомбата е бясна на бившия си Благо Джизъса, който се скри вдън земя.

Явно на Злати й е отминал първоначалния шок от изневярата на Благо и сега е доста по-обрана и мистериозна в демонстрациите на отношенията със силния пол. Само няколко дни след раздялата на една от най-харесваните светски двойки у нас Златка избухна с видео в истаграм от което става ясно, че е готова да мъсти на Благо,  писа „България Днес“. В няколко секундното клипче моделката награбва секси младеж и го целува страстно, без капка свян.

За да дразни още повече неверника, който избяга зад граница, Златка не спира да тренира и показва още по-секси извивки. Златка потърси и старите си приятели, които беше загърбила заради Благой.

13 Коментара

Да

преди 1 година

На този нерез Благой Георгиев, трябва да му дадат бившите жени всички деца да си ги гледа, облипа3, види5 на училище, изхранва и тТ. Н....

Коментирай

Да

преди 1 година

Облича, води на училище, и т.е.целогодишно да се грижи за тях....

Коментирай

….

преди 1 година

На Благо му е през к-ра,той е болен мозък и няма смисъл от такова поведение от страна на Златка.Тя също е всеизвестна п-ка,таке че нормалните хора не ни интересуват техните дивотии

Коментирай

Чуденка

преди 1 година

Хора, какво му е на този Благой според вас? Според мен е психично болен! Златка си го обичаше! Личеше и! И всички жени го обичат!!! Според вас какво му обичат? Според мен е толко мазен и грозен и изкуствен! Станал е дебел! Безпаричен! Стар! Тъп е! Едвам сглобява две изречения! Какво би му харесала една жена??? Има ли някоя жена, която го харесва да каже какво му харесва??? Аз го намирам за изключително неприятен! Всичките му жени са красиви! Просто недоумявам!!!???? Нещо не е наред! Да не ги лъже, че е много богат или може би има голям пишок??!! Ма то мъже с пишоци бол! Той вече не си го и вижда от корема…!!!

Коментирай

33333

преди 1 година

И на мен никога не ми е харесвал и не знам какво толкова му се връзват.Черен мазен гаден с тия татуировки и тия зъби.Сега като надебеля е още по-зле.И говори едно вяло и тъпо.Не го познавам и сигурно нещо ги омайва.Говори им лъжи и глупости за голямата любов и му се връзват сигурно.Хайде преди имаше пари, да кажеш затова повечето са му се хващали.Ама сега е и беден, че и със сто деца.Не знам сигурно като им каже, че иска дете от тях и те си мислят, че е много влюбен и сериозен и затова търчат да му раждат.А той тия деца само ги прави и поства някави снимчици с тях и после жените си ги гледат.Е голям мъж няма що.Ако ще да е последният мъж на земята не бих била с тоя курварин.

Коментирай

Ссс

преди 1 година

Всичките му жени са красиви и тъпи. Особено тези след първите две. На цяла България беше ясно от самото начало какво ще стане, само на Златка не… самовлюбена пача, която си помисли, че е нещо повече от предишните…

Коментирай

До ссс

преди 1 година

Тези след първите две…??? Кои по-точно? Златка никак не е тъпа! Самовлюбена-може! Никоя не ми изглежда на тъпа!!! Щом му бият шута, едва ли са тъпи..!!!

Коментирай

1

преди 1 година

Да тогава ще стане интересно дали ще намира време да ходи по курвалък.То така е много лесно и 10 деца да имаш като не се грижиш за тях постоянно.

Коментирай

Злати

преди 1 година

Аз съм много по висока класа!

Коментирай

Благо

преди 1 година

гроздето кисело

Коментирай

Hihi

преди 1 година

Беше видно, че Златка го обичаше много и се беше отдала на семейството. Беше загърбила приятели та дори и цвета на косата си беше променила. За децата му когато бяха с тях се грижеле3, и наистина му беше помогнала в най трудния му момент от живота.. И той го е казвал мн. пъти по интервюта. Тя не заслужаваше по този грозен начин да го прави. Набожният!!!

Коментирай

До Благо

преди 1 година

Кво “грозде” бе, брат??? И пари да ми даваш, Благойчо, не бих те и погледнала! Толко си черен, подут, дебел и нахален!!! Отгоре на тва си и беден…!!!! Ходи лъжи младите момиченца да ти дават пари! Грях е на душата ти да се правиш на вярващ! Вярата, скъпи Благойчо, не е в това да си нарисуваш тялото с Христос и Кръста, а да живееш праведно, в любов и без да лъжеш! Неща, които са мноооого далече от теб, селчо! Вярата е отвътре-навън, а не отвън, показно! Нищо не правиш, смешник! Лъжеш само себе си и всички ти се смеят! Ти и за тва се покри! От себе си няма къде да се скриеш, обаче!!!!!

Коментирай

Аладин

преди 1 година

Само мазната чалгаджийка Лияна не можа да заплоди щот е много дърта

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.