Златка Райкова: Не искам пукнат лев от Благой!

https://hotarena.net/skandali/zlatka-raikova-ne-iskam-puknat-lev-ot-blagoi HotArena.net
Златка Райкова: Не искам пукнат лев от Благой!

Златка Райкова не иска пукнат лев издръжка от Благой Георгиев. Плеймейтката за първи път коментира раздялата си с Джизъса и призна, че сама си гледа детето и въобще не й е трудно, нито иска помощ от таткото. Блондинката даде възможност на феновете си да й задават въпроси.

 

Почитателите бяха информирани за новите дрехи от модната марка на Райкова, както и за други реклами на продукти, но все пак бившата на Джизъса каза две думи и за най-пикантната новина около нея, а именно раздялата им.

Тя обясни, че не била изненадана от изневярата на бившия футболист. На въпрос: „Как възприемаш изневярата на Джизъса и че ще има пето бебе и сватба?”, Златка отвърна: „Нищо ново, някой да не би да се е изненадал”.

Райкова допълни, че не приема случилото се за провал и е откровена, че не й е трудно да гледа сама детето си. А също така и че не желае да си прави реклама с раздялата. „Няма да си правя пиар с раздялата на едно семейство. Аз имам най-прекрасното нещо на света - детето ми. Някои хора и 10 да направят, няма да знаят какво е” – отговори пазарджиклийката, като така захапа бившия си, който в момента според слуховете чака пето дете от четвърта жена. 40-годишният футболист упорито се бори с демографската криза в страната, като редовно прави деца на жените, в които се влюбва.

Животът на Благой Георгиев спокойно може да бъде разказан в типичен за латиноамерикански сериал. Татуираният полузащитник извървя дълъг път на любовни драми, изневери и татуси.

Райкова не крие, че за сина й Благой се грижи новият й любим - арменецът Карен Хачатрян, който отрупва мъника с подаръци. Последно Карен подари на Благойчо електрическа джипка, а мама Злати се похвали как малкият й сладур шофира. Силиконката разчитала на финансовата помощ на арменеца, както и на собствените си приходи от реклами и дрехите, които продава. Изкусителката категорично отказва да взима пари от Благо Джизъса за сина си, но и той самият не й предлагал издръжка.

 

7 Коментара

Читател

преди 1 година

Ами за разлика от "Набожният" тя работи, дали от реклами или от бранда който има си има доходи. Гледа си детето, води на градина, облича, храни и води на различни детски забавления. Благой нека си прави нови и нови татуси сменява жени прави деца и си гледа живота. То си му е добре Жените си го издържат финансово след раздялата с Есмер. Ще се качват снимки от сватбата му от 25.06. и ще парадира колко е добре финансово, няма лев. Човек избиващ комплекси... Жалко за прекрасните дечица които има, че растат без баща, ако може да се нарече така по скоро "създател"

Коментирай

Не така!

преди 1 година

Този цървул трябва да си плаща издръжка и това е съвсем нормално, даже задължително! Щом създава деца, длъжен е да си поема отговорността!

Коментирай

да

преди 1 година

И с онази си работа заработва добре все още.

Коментирай

ДО ЗЛАТКА

преди 1 година

Още помня думите ти във Вип Брадър за Благой,когато каза че той е твоя БоГ.и още не проумявам как той те остави заради тая инфантилна селянка Полина.Но ще дойде видов ден и Блажко ще си плати гяволъка.Карен е по хубав и секси хич не го мисли Благо нереза

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

"Бог''който във Вип Брадър си бъркаше с пръст в задното отверстие и после го миришеше.

Коментирай

Kurven

преди 9 месеца

Златке ма ела да ми лапаш малката пишка докато пикая изтривалке миризлива. Колко кокаин на аванта изшмърка от Киро Попов преди да го гръмнат мършо а Мариета Дионисиева ти намираше клиенти да те чукат в апартамента на Лъвски Рид в Манастирски ливади. Колко сперма си изпила кучко пазарджишка свинчуго

Коментирай

Гост

преди 3 месеца

Каквото/ дори и да е правила на младини, сега гледа дете и се е откупила. Това е изкупление да си добра майка, а тя със сигурност ще направи всичко за децата си. Така че никой не впечатляваш с обидите си, но ти и десет да направиш, няма да го разбереш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.