Златка разходи новия любовник по „Витошка“! Плеймейтката го играела ледена кралица

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-razhodi-noviia-liubovnik-po-vitoshka-pleimeitkata-go-igraela-ledena-kralica HotArena.net
Златка разходи новия любовник по „Витошка“! Плеймейтката го играела ледена кралица

Златка Райкова не пропусна да натрие носа на бившия си Благой Георгиев и разходи новото си гадже по столичния булевард „Витоша“. Русокосата фурия цъфна преди дни в компанията на снажния арменец Карен Хачатрян в известен ресторант на стъргалото. Според минувачи мястото съвсем не било избрано случайно.

 

Благо Джизъса направи дете на плеймейтката, но наскоро я смени с друга след шумен скандал. И сега Райкова демонстрирала по всякакъв начин, чe e щастлива, а не ближе рани. „Двамата бяха седнали във външната част на заведението за пушачи.

 

Разговаряха на английски език, докато хапваха салатки. Не изглеждаше да демонстрират някаква близост. Явно все още се опознаваха. Момчето я гледаше доста влюбено, докато Златка малко го играеше ледената кралица“, сподели впечатленията си пред „Телеграф“ очевидец.

 

Към 13 часа на обяд двамата станали и тръгнали с тържествена стъпка по посока църквата „Св. Неделя“. Смуглият мачо нежно придържал Златка за кръста, докато вървели надолу. Романтичният обяд се е случил няколко дни преди двамата да отлетят за Дубай за своята първа секс ваканция. Златка и Карен отседнаха там в петзвезден хотел срещу 3300 лева за нощ. За сравнение хотелска стая в центъра на София излиза около 200 лева.

12 Коментара

Troll

преди 1 година

"Тя не може да обича, не познава любовта!"

Коментирай

papa

преди 1 година

zashto puk na angliski???

Коментирай

Lollypop

преди 1 година

Не знам какво натрива и на кого ама е станала анимационен герой от толкова шев и кройка

Коментирай

Попи

преди 1 година

Златка си е Златка. Тя си гледа и ще си гледа и издържа детето.Не може да съдите човека без да го познавате. За 3,5 г. беше отдадена на семейството и се стараеше максимално. Сега като е свободна няма право на нова връзка ли? Не тя напусна и изневери. Благой Георгиев ще се види и той. Влюбване, бебе, изневяра и нова... та чак се е оженил две седмици след като Златка го спипа в изневяра.

Коментирай

PG

преди 1 година

Otvorete v Google za snimka na vaprosniya Karen, nyama nishto obshto s mladeja na snimkite. Nyama nishto ako Zlati si e hvanala gadje ama da ne ni laje che e Karen.

Коментирай

OSTROVAT NA IZKUSHENIETO

преди 1 година

FILIP BRICHKA TOCHKA SOM PORESHE vazpitanata i moralna "zlatka" kato riba v predavento live

Коментирай

RAZGOVORA NA ANGLIISKI

преди 1 година

zlatka : PAY THE BILL karen : suk da bollz

Коментирай

Хаха

преди 1 година

Златка всички са я използвали, единствено Валентинов я обичаше,нея никой никога няма да я обича истински предвид миналото и срамната слава,все ще я използват и захвърлят,а тя много искаше да се промени и да бъде скромна и морална майка и съпруга но това няма как да стане,един ден сина й ще гледа в интернет остарова на изкушението,горещо и т.н. и ще се радва каква майка има

Коментирай

ха ха

преди 1 година

Може дa го играе каквато си иска, обаче в цяла България е известна като труженичка.И това не може да го промени с роля.

Коментирай

Polito

преди 1 година

зарязали я, зарязали.нито е първата нито последната. но запази достойнство и се дръж на ниво. а тя веднага тръгна да се мляска с нов, парадиране с луксозни пътешествия, кичозни дрехи и прочие кифленски изцепки леката жена си е лека от нея друго не може да се очаква Благой е същата кифла Елементарни самовлюбени боклуци

Коментирай

Abe

преди 1 година

Само на мен ли ми изглежда като надуваемите с*кс кукли на тази снимка с отворената уста?

Коментирай

Златка

преди 1 година

боклука си ти дето не можеш да си позволиш да излезеш от селото дето живееш и да видиш цивилизацията в София поне!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.