Златка стана майка войник! Сменя памперси на крак и в движение в Южния парк

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-stana-maika-voinik-smenia-pampersi-na-krak-i-v-dvijenie-v-iujniia-park HotArena.net
Златка стана майка войник! Сменя памперси на крак и в движение в Южния парк

Златка Димитрова показа завидни мускули и умения в отглеждането на сина си по време на неделна разходка, узна HotArena.

 

Топпапараците на „България Днес“ изловиха плеймейтката да се възползва от хубавото пролетно време в София и я щракнаха с двегодишния Миро в Южния парк.

 

Въпреки многото хора и навалицата по алеите, брюнетката, макар и в камуфлаж, не остана незабелязана, най-вече заради войнишката си визия и супер оформените си релефни ръце, резултат от изтощителните й тренировки, по които тя е вманиачена след раждането.

 

Абсолютно сама, без мъжа си или помощта на детегледачки, Златка обгрижваше чаровния си син непрекъснато и не отказа на нито едно негово желание да си поиграе на различните детски атракциони в парка.

 

Димитрова показа, че може да сменя памперси на крак в движение и за целта не са й необходими специално пригодени места.

 

„Майка войник“, коментираха случайни минувачи и свидетели на идиличния семеен уикенд на еротичната моделка.

 

Малкият Миро бе повече от доволен да подскача на батута, а след това с мама Злати ловиха гумени патенца с въдица и дори спечелиха играчка.

 

6 Коментара

Ели

преди 5 години

Тя ли си измисли статията ? Какви памперси на 2 годишно дете и каква помощ трябва за една разходка в парка ??? Много противна женица.

Коментирай

NiZLo

преди 5 години

Това дете не стана ли голямо за памперси

Коментирай

777

преди 5 години

дете на 2г с памперс???? егати майката за пример нямам думи

Коментирай

!!!!

преди 5 години

Щом една майка държи 2 годишното си дете още с пампрси, значи не е добра майка.

Коментирай

Диди

преди 5 години

Моето детенце е на 1 година и е научена да казва ааааа. През деня е без памперс ползвам само за през ноща. Но Я слагам на гърне от 8 месечна. Така че Злати не се е потрудила достатъчно за това детето и на 2 години да не казва че има пиш пиш или аааа.

Коментирай

!

преди 5 години

И аз така нучих и двете си деца отрано да свикнат на гърнето. Това е добре най-вече за децата, да не стоят напишани и наакани, а с чисти и сухи гащички. На 2 години памперс само през нощта.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.