Златко Баретата яхна тузарски мотор! Мощният „Харли Дейвидсън“ струва хиляди (Фото в галерия)

https://hotarena.net/laifstail/zlatko-baretata-iahna-tuzarski-motor-moshtniiat-harli-deividsan-struva-hiliadi HotArena.net
Златко Баретата яхна тузарски мотор! Мощният „Харли Дейвидсън“ струва хиляди (Фото в галерия)

Златко Баретата яхна мощен мотор! Крими героят се появи с тузарското си возило от световноизвестната марка „Харли Дейвидсън“ на откриването на новия мотосезон. Бившият командос се сля с хилядите любители на високите скорости, които се събраха на площада около храм-паметника „Св. Александър Невски“ в столицата през почивните дни.

 

Златомир Иванов беше с кожено яке на мотоклуб „Джентълмен“, на което грееше българският трибагреник. Визията му се допълваше от тъмносини дънки, черни кубинки и шапка с надпис „Харли Дейвидсън“.

 

Вероятно Баретата е почитател на бранда, тъй като преди време се появи с маратонки на същата марка, които бяха оценени на няколко стотачки. В лявата си ръка държеше пура, с която от години не се разделя, а за да не се набива на очи, беше сложил слънчеви очила. Въпреки това Иванов беше разпознат сред морето от мотористи, а и не за пръв път се появява на откриването на мотосезона. Погледите привличаше и стикер с череп, който пуши пура на задната част на мотора му.

 

Силно впечатление направи и напълно побелялата брада на известния моторист, която допълнително го състарява. Баретата беше в компанията на свои приятели, а често около него припкаше и огнено червенокоса дама.

 

Преди години оправданият на последна инстанция по обвинение в наркотрафик 53-годишен мъж подкара уникален ръчно изработен мотор. Тогава не се знаеше каква е сумата, която Златомир Иванов е броил за ексцентричното превозно средство, но със сигурност цената надхвърляше поне двукратно тази на базовия модел Suzuki lntruder 1800.

 

Дори и без подобрения подобен мотор върви минимум 8000-9000 евро. Машината на Баретата беше със специални огледала, лостове, стъпенки и ръчки и с къстъм джанти. Оригиналните гyми са били сменени с две различни по размер гyми. Таблото е изцяло дигитално. Ауспухът е скъсен и издава уникален звук.

 

В момента той се наслаждава на шофирането на чопър „Харли Дейвидсън“, като справки в различни сайтове показват, че цената на модела започва поне от 40 000 лева, а според екстрите, може нарасне сериозно, пише „България Днес“.

2 Коментара

Нина

преди 2 години

тоз пък нали умрял беше.

Коментирай

Златко Баретата

преди 2 години

внимавай ти да не станеш такъв

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.