Златна сватба за дъщерята на Никола Гюзелев

2021
14 Август 2018, 10:19


Златна сватба вдигна единствената дъщеря на оперния гигант Никола Гюзелев–Адриана. Красавицата каза заветното „Да” на любимия си Доб Василев на изискано тържество в събота в София, научи HotArena.


Влюбените организираха истинска златна сватба в злато, перли и бяло. Въпреки че на сватба по традиция само булката трябва да бъде в бяло, майката на Адриана – балерината Анна-Мария Гюзелева бе с бели мотиви на празничната си рокля и сияеше до щастливата си дъщеря.


Освен майката на Ади, в бяло грееха и приятелите на младоженците, включително някои от дамите, както и оркестърът, който забавляваше гостите по време на събитието.


Булката смени рокли, като се врече на младоженеца в бяло и златно, а за вечерната част на купона бе избрала златист тоалет от две части – златен тон и бледозлатиста пола.


Букетът й също бе строго по сватбената тема – снежнобели орхидеи със златисти орнаменти. Съпругът й пък се врече във вечна вярност в снежнобял костюм, пише „България днес”.

Двойката отпразнува сватбата си с народни песни, изпълнени от народната певица Смиляна Захариева. След венчавката Ади и Доб разрязаха и тематична торта в златно с бронзови цветя, а междувременно шаферките снимаха специалните златни гривни с перли, които младоженката бе избрала.


„Носете ги с любов и спомени”, пожела на приятелките си младата съпруга. Адриана от години е заедно с любимия си, като не спират да обикалят света и да посещават обожаваната от Гюзелев Италия.Детето на операта, както приятелите наричат красивата Адриана, наскоро се прочу като кулинарен блогър и дори организира тематична вечеря с куверти на италианска тематика. Преди години Адриана бе и съветник на евродепутата Андрей Ковачев, а след това стана вицепрезидент на фондацията на името на баща си Никола Гюзелев.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени