Зловещи черни магии открити в къщата на Емил Димитров

29 Декември 2022, 16:00


Ако беше жив, боготвореният от публиката Емил Димитров щеше да навърши 82 години, пише Ретро. Роденият на 23 декември певец обаче си отиде само на 65, но остана завинаги в сърцата на българите.

Според семейството му нелеката му съдба, изпълнена с драматични обрати, донякъде е била отключена от прокоба, надвиснала над естрадната звезда.

Още от младостта му срещу него били правени магии от близки хора и колеги, провокирани най-вече от завист заради грандиозните му успехи. Приживе Димитров неведнъж посещавал и лично прочутата пророчица баба Ванга именно с цел да потърси помощ. С тайнствени ритуали тя разваляла магиите върху него, като му казвала и чие дело са, но у Емил никога не се пробуждало желание за мъст, макар да знаел поименно зложелателите си.

17 години след неговата смърт семейството му продължавало да намира черни магии в дома им. Синът на певеца – Емил Димитров – младши, и съпругата му Жаклин все още живеят в легендарната къща на естрадната звезда в столичния квартал Княжево. „Магии винаги са правили. Вкъщи намираме какво ли не, дори след смъртта му. Да са живи и здрави тези, които са вършили всичко това и продължават да го вършат. Емил никога не си е позволявал да злослови срещу свой колега, не просто не обичаше, а презираше клюките“, коментира синът на големия изпълнител.

По негови думи още от дете той знаел, че магия е разделила баща му и майка му Мариета, но сега му било чудно защо набезите срещу роднините на обичания певец продължават и в дома им непрекъснато се натъкват на съмнителни вещи.    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени