Зрители: Внучката на Тодор Колев вън от „Откраднат живот”

4499
13 Април 2018, 10:39
Зрители протестират срещу изявите на Теодора Кулева в „Откраднат живот” и настояват тя да напусне сериала. Внучката на големия Тодор Колев направи дебюта си като плахата лекарка д-р Войнова, която от самото начало прави грешки, научи HotArena.Героинята й изисква, Теодора да срича, да изглежда притеснена и да прави грешки от самото начало. Зрители обаче смятат, че самата актриса не играе достатъчно добре и няма място в сериала, пише „България днес”.


„Като я гледам не мисля, че ще се задържи дълго в сериала. След няколко епизода ще е пътник. „Това момиче си срича репликите. Защо играе толкова слабо и изкуствено? Изпъква негативно сред останалите актьори”, добавят още те.


След дебюта си Теодора е критикувана, че играе изкуствено и слабо. А мнозина са сигурни, че e използвала връзки, за да се вреди.


Въпреки че няма информация Теодора Кулева да е използвала каквито и да е връзки, за да влезе в лентата, ролята й явно не се хареса на зрителите. Героинята й допуска грешки от първия ден, непохватна и притеснителна е.


Тя влиза в клиниката, благодарение на майка си, която се оказва позната на доцент Захариев. В ролята на нейна екранна майка влиза актрисата София Кузева, позната като „Дана” от „Вчера”.

Това е втора нейна изява в български сериал, след като дълги години живее в чужбина.

Внучката на Тодор Колев също прави първите си стъпки в телевизията с този сериал. Тя е завършила НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. И е изключително благодарна на ръководителя си.


Аз имам двама учители, които много са ми дали–единият е Тодор Колев, а другият–Стефан Данаилов”, казва още Теодора.

Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в България


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вики
Преди 1 година
-3
Адаме, Адаме, вечна ти памет! Заради твой хатър са направили Албена актриса. В твоя памет това недоразумение Теодора е била приета в театралното школо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
Преди 1 година
-3
В реалният живот това няма как да се случи. Лекарят няма право на грешки! Златният Хипократ те прави добър теоретик, а не практик. Колкото до Теодора Кулева - да, тя може да се гордее, че е внучка на великия Тодор Колев, но само до там! Как ли е влязла и завършила ВИТИЗ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени