Зуека пусна картини на промоция

06 Юли 2023, 13:00


Сега за платната му се плаща с една пета по-малко

Картините на Васил Василев – Зуека станаха с една пета по-евтини през лятото, пише Телеграф. Това е заради специална промоция, която обяви намаление с до 20 процента през най-горещия месец от годината.

Така картина то цикъла за Дон Кихот и възлюбената му Дулсинея в онлайн платформата „Купи изкуство БГ“ вместо 1600 лева сега върви по 1280 лева. Малко по-евтино – 1200 вместо 1400 лв. струва картина със заглавие „Висящи хора“. Затова пък творбата „Жена“, рисувана миналата година, сега се продава по 1120 вместо 1400 лв.

Най-евтините Зуекови картини там се наричат „Яйце“ и „Дървото на познанието“. Те са по 960 лв., а преди са стрували по 1200. Сега е моментът да се направи изгодна инвестиция в изкуство, коментират експерти. Още повече че през есента се очаква поскъпване на всички артпроизведения.

Откакто отиде в Испания, Зуека изцяло се е отдал на рисуване и го прави всеки ден по няколко часа. През миналата година за 9 месеца той продаде точно 250 картини.    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гост
преди 2 месеца
0
Картините му са боклук, не знам как не лазбира и упорства. Професионалните художници, които са учили, правят такшва неща, изглеждат наивни, но са на съвсем друго ментално и техническо ниво. А това е чиста проба за горене. Купуват го приятели, които имат за хвърляне по някой лев. Няма и няма да има стойност. Никога. Не е качествено. Демек няма качества.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 2 месеца
-1
Заек, защо не си продаваш картините там, където живееш, а правиш, уж, промоции за българи. Нали България не става за живеене за твоя милост и твърдо заявяваш, че ниииикога няма да живееш тук. Или живееш там с пари от България. Живей си, ама бъди така добър, щом ние не сме достатъчно добри за теб и семейството, продавай си там и остави българите на мира. Ох, обърках се, ако ти продаваше там, не би правил промоции. Имаме си достатъчно добри художници, които рисуват и продават и у нас и навън.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 2 месеца
-1
Зуек, там където си отишъл, там продавай каквото правиш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени