Зверска гавра с похотливия старчок Сираков: Излъскан вариант на Митьо Пищова, гледай си старостта и простатата, остави внучките да си живеят живота!

https://hotarena.net/pod-pricel/zverska-gavra-s-pohotliviia-starchok-sirakov-izlaskan-variant-na-mitio-pishtova-gledai-si-starostta-i-prostatata-ostavi-vnuchkite-da-si-jiveiat-jivota HotArena.net
Зверска гавра с похотливия старчок Сираков: Излъскан вариант на Митьо Пищова, гледай си старостта и простатата, остави внучките да си живеят живота!

64-годишният бизнесмен Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, вече си има нов прякор. Зевзеци го кръстиха Ицо 100-те години заради пенсионната му възраст и същевременно нестихващия му нагон към млади манекенки и плеймейтки, пише jilo.bg

Повод за поредната вълна от подигравки по адрес на самопровъзгласилия се за българския Хю Хефнър стана негово скорошно интервю. В него възрастният бизнесмен с високо самочувствие заявява, че в момента около него има три жени, между които се двоуми, но в крайна сметка смята една от тях да отпадне.

Предполага се, че става въпрос за последните две носителки на титлата „Мис Плеймейт“ Жанета Осипова и Михаела Тодорова. Нито една от тях обаче не се слави с добро име, а в интернет често са оприличавани на транссексуални.

„Такива като теб – дърти Чичко паричковци, въздигат проститутки в миски и ги правят значими“, възмущават се интернет потребители. Според тях интервюто със Стоте манекенки е своего рода обява, в което просто си набира поредните пеперудки за бардака.

„Ако не бяха парите ти, никоя нямаше да те погледне! Дърт комплексар, който си избива комплексите с млади травестити“, „Докато има толкова отрепки, комплексари, които се чудят къде да си дадат парите, ще има и такива плашила да им ги взимат“, гласят някои от най-безобидните коментари под интервюто.

Самият Сираков казва, че прякорът Стоте манекенки го ласкае, макар че повече би му подхождал Хю Хефнър. Това изказване също предизвика смях у потребителите, според които близо 70-годишният Сираков вече се изпуска в гащите заради хипертрофирала простата.

„Брат, гледай си старостта и простатата, остави внучките да си живеят живота!“, „Стар пръч, не закачай децата“, хокат го в нета.

Според тях Стоте манекенки не бива да бъде смятан за бохем само защото не е успял да задържи нито една жена до себе си. „Той е просто едно копие на Митьо Пищова в излъскан вариант“, заключват в мрежата.

4 Коментара

7

преди 3 години

Тоя дядка има някакви страшни комплекси и проблеми.То си личи, че дори на външен вид е ужасен.Пари хайде за пари трябва да си мнооого отчаяна и материална за да се хванеш с този.Той си го знае де и се заблуждава, че някоя е с него от друго естество.Всичките му жени са плеймейт боклуци жадни за слава, мислейки си че чрез него ще преуспеят.Използван дъртак с огромни комплекси.

Коментирай

ntrtt

преди 3 години

Този нали по време на комунизма е бил в затвора. Следователно там са му пръснали халката. Прави се на мъж пред децата. Що не си легне с някоя негова наборка?

Коментирай

Гнус ме е да гледам как тоя и оня дилов син

преди 3 години

опипват тия девойки..... а бе, не ви ли е срам! Определено не остарявате с достойнство, дърти первезници !

Коментирай

......па

преди 3 години

Девойките са били у детската градина.За да се явяват на конкурсчЕ за пластмасови играчки,да се правят на маймуни за някой и друг лев и да носят на подигравки, отдавна не са такива.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.