Андреа с лична слугиня! (Има задължение дори да й връзва обувките)

2559
18 Декември 2013, 12:00


Завидяла на колежката си Анелия, Андреа също реши да си наеме „момиче за всичко“, което да върши личните й дела от-до, та дори да й обувка и обувките, да я облича и изобщо да мисли вместо нея, разбра HotArena.net.

 

Прислужницата играе роля на ПР, икономка, секретарка и още хиляди функции. Тя облича, съблича, обува, глади, пере и вероятно готви и чисти.

 

Когато телефона на Андреа звънне, момичето трябва да заяви при кореспонденцията, че шефката й спи и не желае да бъде безпокоена.

 

Има за задача да помни всички детайли около кариерата на „ръководството“, да следи за бъдещи срещи и ангажименти, както и за графиците.

 

Слугинята също записва часовете за фризьор и гримьор на блондинката, дори и да изпълнява функцията на шофьор, когато се наложи. Да носи куфарите на звездата и да бди над жълтата преса и по-конкретно за всичко онова, което се изписва за началничката, пише в. „Всеки ден“.

 

Този „лукс“ съвсем не излиза пре-скъпо на чалга фурията. Тя хитро избрала своята прислуга измежду феновете си, та и плаща по-малко. За изпълнителното девойче е по-точно въпрос на чест да ближе .... на Андреа, отколкото задължение, което заслужава сериозно парично възнаграждение.

 

Идеята да си има „момиче за всичко“ дошла от Анелия. На изпълнителката на „Пробвай се“ й се харесало да има човек, който да мисли вместо нея, а колежката й имала такова от дълги години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
toshi
преди 4 години
0
Ami kogato hodi do toaletnata, kara li q da i iztrie Guza??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени