Биляна Гавазова не може нито да кара, нито да паркира (Разказ на очевидци)

1968
26 Октомври 2014, 15:10


Водещата на сутрешния блок на Би Ти Ви Биляна Гавазова се оказа страшна напаст с автомобил на пътя. Колежката на Антон Хекимян сама призна, че като участник в движението други шофьори й налитат агресивно и редовно я псуват, научи HotArena.net.

 

Гавазова проплака докато в студиото се нищеше темата за агресията на пътя по повод ваденето на пищов от водач на маршрутка срещу пешеходец в центъра на София. Според Биляна и към нея често са били много агресивни, но не като пешеходка, а докато си кара колата. Тя се застрахова, че може би причината е, защото е „млад шофьор“, но си призна, че другите водачи не били особено любезни „макар и да е жена“, пише в. „Уикенд“.

 

Хекимян пък не пропусне да я жегне, че може би тъкмо защото е „жена – шофьорка“ не се справя добре. След което Антон коментира по-дълбоко темата, заявявайки, че след като дамите искали да са толкова еманципирани, трябвало не само да управляват по мъжки автомобилите си, но дори и да се откажат да им се отваря вратата на колата, когато се возят в нея.

 

Оказа се, че Биляна е известна с ужасното си управление на автомобил в цялата телевизия. Източници на „Уикенд“ от Би Ти Ви разкриха, че 33-годишната водеща от Шумен е „кошмарът на паркинга“. Особено откакто е водеща на сутрешния блок. Тя се паркирала рано-рано и когато следобед си тръгвала започвал ужасът, че ще помете съседните коли на колегите си. Всички вече за нищо на света не смеели да паркират близо до возилото й, дори и когато нямало други празни места.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени