Биляна Гавазова ражда през май (Подробности за връзката й с Тодор)

3337
26 Декември 2014, 14:00


Биляна Гавазова ражда през май, узна HotArena.net.

 

Екранната партньорка на Антон Хекимян се чувства безкрайно щастлива с Тодор Христов, от когото чака дете.

 

„Биляна много обича да бъде обичана. Не очаквам да бъде домакиня, защото е много заета с работата си. Важното е в този живот да откриеш своята половинка. Тя е моята половинка!”, споделя бъдещият татко.

 

Биляна и бащата на бъдещото й дете Тодор Христов се познавали от 10 години. В началото на годината подновили приятелството си и задълбочили отношенията си. Връзката им пламнала след погребение на общ за Биляна и Тодор близък приятел. 

 

Тодор, който е родом от Попово е християнин, а Биляна – мюсюлманка. Заради по-различния си етнос Гавазова ще прекара Коледа заедно със зрителите на Би Ти Ви, а колегата й Антон Хекимян ще си почива в Стара Загора.

 

„Родителите й са приели връзката им. Тодор празнува с близките й техните празници, а тя с него – християнските. Родителите й Северина и Сергей са консервативни, но са приели, че дъщеря им живее с Тодор без брак”, разкриват колеги на Биляна от Би Ти Ви.

 

За да спази обичаите, на които държат родителите й, Биляна вече се договорила с годеника си да направят сватбата по турските традиции. Той нямал нищо против да не влизат в църква и обмисляли как да се венчаят пред ходжа, макар че той е християнин. В краен случай щели само да се разпишат в гражданското и да не угодят на желанието на тъста Сергей и тъщата Северина да направят сватбата съвсем по турски.

 

„Малко ще ми е мъчно за колегите ми, когато изляза в отпуск по майчинство. Някои от тях ме пипат за късмет. Очакваме бебето да се появи праз май. С Тодор много обичаме децата и искахме да имаме дете, но се изненадахме, че Господ ни зарадва толкова бързо”, споделя Биляна.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени