БОГОХУЛСТВО! Грешницата Николета надяна одежда на монахиня! (ДОБРЕ ЛИ Е?!)

2665
01 Ноември 2013, 10:30


Николета Лозанова съвсем се самозабрави. Този път прецени, че разкрепостеният й живот е достоен да влезе в монахинската роба, а това разгневи антифеновете й до краен предел, разбра HotArena.net.

 

Плеймейтката продължава да действа безразсъдно. Тя е готова да скандализира дори подигравайки се със свещени вещи. Очевидно няма страх от Бога и бързо е забравила греховете си към него.

 

Тази събота тя ще популяризира протежето си Жоро Георгиев, който ще „избухне“ с нова песен. Начинаещата водеща се опитва да го пробута на пазара, тъй като момчето с нищо не блесва и не може със собствен талант и данни да пробие на родната чалгаджийска сцена.

 

В клипа към парчето естествено и Божинова участва. Последният път, когато я видяхме с него, тя бе полегнала на интимните му органи по сутиен, а той бе с разкопчани гащи.

 

Сега е решила да мине в другата крайност – надянала е свещена одежда, с която е покрила греховното си тяло.

 

Това побърка антифеновете й и те започват да се съмняват, че тя не е добре с главата. Отдавна има такива подозрения, тъй като Николета сама обича да си лепка етикети като „най-красивата“, „момичето, за което всички говорят“ и никога не чака някой друг да я признае за нещо.

 

Общо взето в съзнанието й съществува само тя, което накара обществото да говорят за нея като най-безотговорната майка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени