Борис Солтарийски се оплака: Наричаха ме момиче, заради дългата ми коса (ВИЖТЕ ГО КАТО ДЕТЕ)

3627
23 Юли 2014, 15:00


Моделката Аделина Димитрова, която стана известна покрай участието си в „Умна и красива“, видимо е открила в лицето на Борис Солтарийски истински мъж, когото винаги е твърдяла, че търси, узна HotArena.net.

 

Скоро тя ще му роди дете, както и ще му се врече във вярност. В началото двойката криеше връзката си, тъй като Слави Трифонов никога не е бил съгласен с любовните отношения на работното място. Още повече – че самият той имаше симпатии към красавицата.

 

Именно затова Борис шокира като призна коя е любимата му и че чака дете от нея.

 

Сега по нрав той е кротък, но като дете е бил много буен. Вършил какви ли не щуротии, карал ги да се срамуват и ги изкарвал извън нерви. Често разплаквал майка си, пише сп. “Story”.

 

Веднъж докато пътували семейно, дългокосият тогава младеж не спрял да прави пакости в къпето във влак. Не спрял, докато една жена му направила забележка, обръщайки се към него с „момиченце“.

 

Обиден – Борис свалил гащите си, за да покаже, че не е момиче, а момче.

 

Въпреки че не му е било приятно да го бъркат с жена, Солтарийски така и не отрязал косата си, а и майка му не му давала. Промяната дошла, когато започнал да работи за Слави, а родителката му се разплакала като го видяла.

 

Следващите й сълзи обаче ще са от радост, когато се роди внучето.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени