Денди за Маги, Златките и Райна: Дребнава, недоразумение на квадрат, цупла! (Още от критиките му)

2011
08 Януари 2014, 17:00


Дълбоко скучна, дребнава, недоразумение на квадрат, цупла… Това са само част то цветущите епитети, които Любомир Милчев – Денди лепна на своите бивши съквартирантки от Биг Брадър Ол Старс, научи HotArena.net.

 

Денди не бе никак пестелив и по време на престоя си в Къщата, но след като излезе сякаш емоциите му се подсилиха.

 

Той не подмина нито една от коконите в срещуположния отбор и остро разкритикува всяка една от тях. Русата Златка, Черната, Маги Желязкова и дори Райна – всички те минаха през острия език на ексцентричния писател.

 

Маги Желязкова, която се смята за една от любимките на зрителите, Денди нарече крайно дребнава и злопаметна пред „Блясък“. Според него, моделката още не можела да преглътне факта, че той е спечелил „Шатрата“, а не тя и затова се държала надменно с него.

 

Най-възмутен е разбира се, от двете Златки. За него те са недоразумение на квадрат, които дори не изпитват срам и неудобство от невежеството си. „Ако мен ме хванат, че не знам нещо елементарно като столицата на Италия, аз ще се изчервя, ще се притесня, а те се бият в гърдите от гордост. Черната Златка казва: „Ама аз съм си такава“. Абе, кой се интересува каква си – ти си дълбоко скучна“, клати глава Денди.

 

Той още не може да преглътне факта, че една домакиня, която играла ролята на слугиня, е спечелила Биг Брадър.

 

Дори Райна не пощади, като я нарече фолк цупла, която само ревяла и истерясвала заради кубче шоколад.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени