Дичо: Диляна Попова ми пускаше само по празниците! (Таки също недоволен)

8731
22 Септември 2013, 16:12


Недостижимата мечта на всеки мъж Диляна Попова никак не си падала по интимности, които във всяка нормална връзка се водят в графата задължителни, дочу HotArena.net.


Една от най-желаните жени у нас, се оказва доста трудна плячка. Още на 14 години, семейството на красавицата ясно и дават да разбере, че на тази крехка възраст, неин приоритет трябва да бъде само учението. Поради тази причина, Диляна е зарязала първата си любов.


Попова спазвала стриктно заповедите и ограниченията, които получавала от родителите си. Тя не е обикаляла кръчми и дискотеки, но въпреки това не е могла да покаже добри резултати в училище.


На 19 години хубавицата се качва за първи път на модния подиум, като за това главна виновница е сесра й, която изпраща снимки на бившата на Дичо в агенция.


Диляна Попова е била най-голямата на възраст сред останалите манекенки. Когато е работила в Милано, й се наложило да дели стая с шизофреничка. Въпреки това те намерили общ език и живеели сравнително добре.


През онези години красавицата среща подземния бос Христофорос Аманатидис – Таки. Изживяват кратка връзка, причината за чийто край е доста странна. Докато пътували с колата заедно, Таки премазал куче, а Диляна през останалия път не е спряла да ридае. Тогава решила, че двамата не са един за друг. Изглежда мафиотът не е бил впечатлен от хубавицата и не направил никакви опити да я задържи, пише в. „Уикенд“.


Дичо от Д2, с който манекенката прежива бурна любов, споделил на приятели, че половинката му го правила щастлив с интимни ласки само по празници. „Тя мрази секса. Трябва много да я уговаряш, за да се отпусне и да си легне с теб. След това поне седмица не бива да я закачаш. Знам, че много ми завиждат, но действителността се разминава с мечтите на приятелите ми", клюкарил певецът.


Диляна Попова днес е свързвана с много известни български мъже, но все още няма конкретни доказателства, които да потвърдят слуховете. На светски събития се появява абсолютно сама.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вени
преди 4 години
-5
Това Дичо го опроверга в един столичен всекидневник. В "Стъклен дом" като я гледахме в секс сцената с Блатечки как се награбиха, съвсем не прилича на жена, която ще й се кланят за нежности и страсти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени