Ексклузивно! ПЛАМНА дискотеката на Коцето! Певецът не връща парите на клиентите!

6971
15 Декември 2013, 19:00


Пострадали посетители в заведението на фолк певеца Константин се оплакват, но не точно от пожара, а от това, че са си поръчали скъп марков алкохол, който не могли да изпият, защото охраната ги е изгонила, а парите за него – не са върнати, разбра HotArena.net.

 

HotArena.net получи сигнал на редакционния си имейл, който е по-скоро оплакване, отколкото някаква светска клюка. Информацията твърди, че миналата седмица „нещо се е запалило“ в чалга локала на изпълнителя.

 

„Тъкмо си бях поръчал бутилка уиски, което ми струваше 120 лв., и охраната ме изгони. Казваха, че имало пожар, но не ме изчакаха поне да си взема шишето за вкъщи, за което се изръсих с тази солидна сума“.

 

Това споделя подателят, без да даде повече информация около какво точно е горяло. Единствено разяснява, че ситуацията не е била толкова критична, че да се предизвика огромна паника и дори да изпъдят всичките клиенти. Предполага, че не само той е останал "ощипан".

 

Момчето уточнява, че е от провинцията и рядко си позволява да се наслади на нощния живот в столицата и по-точно в Студентски град, но е сигурно, че няма да забрави случката и едва ли ще стъпи повече в заведението на Коцето. Има съмнения, че това е нарочно инсценирано, а целта с измамените е постигната.


Сещате ли се? Заведението гони хората от съображение за сигурност, в момент, в който поръчките и заплащането им действа с пълна сила. HotArena не застава зад този сигнал, а просто отразява мнението на подателя!

 

Напомняме ви, че чалготеката дори е незаконна. Преди 3 години друга фирма спечели конкурс на общината за наемане на помещението. Но уви, братовчедът на Лияна реши, че няма да го напусне. По-късно реши да продаде своята фирма на ром, от което може да ви стане ясно за какви схеми говорим.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени