Гаджето на Преслава НАГЪЛ: Изневерих й 100 пъти (Вижте какъв коцкар се оказа)

5638
27 Декември 2013, 19:02


Гаджето на Преслава Жоро Бирмата се оказа голям Казанова.

 

Георги Станоев се похвалил пред приятели, че е изневерил на половинката си не веднъж или два пъти. Бирмата е кръшкал на певицата над 100 пъти, научи HotArena.net.

 

Среднощните участия на Преслава през вечер идвали дюшеш на гаджето й. Пернишният милионер не можел да си помисли да стои сам у дома, докато приятелката му пее по кръчмите.

 

Всяка вечер той излизал с приятели на лов и бил достатъчно нагъл, за да не се крие и всички да разбират за похожденията му.

 

Нещо повече – две от златотърсачките, минали през кревата му, вече се похвалили пред в. „Уикенд“ с най-големи подробности за интимните си преживявания с Бирмата. „Жоро буквално й се подиграва зад гърба. Не мога да разбера как може да търпи такова унижение“, разказват столичните клюкарки.

 

Пред свои авери пък Бирмата признал, че си обичка Преслава, харесва му да си живучка с нея, но й изневерява за спорта. Дори си водел „черно тефтерче“ с бройките, които е минал зад гърба й. Надвишавали 100!

 

Само преди няколко дни Преслава най-сетне се престраши да заговори за чувствата си пред медиите. Разбирайки за многобройните му изневери, певицата решила да направи отчаян ход с надеждата, че от женска солидарност златотърсачките ще се отдръпнат от мъжа й. А дано, ама надали.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Viki
преди 4 години
0
Emi bokluka si e bokluk
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 4 години
0
Курви, мутри и боклуци - намерили са се.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени