Галена се ОБЕЗОБРАЗИ! Цъфна с нови скули (Който ги е правил, ръцете си е оставил)

4233
01 Май 2014, 14:00


Представителите на родния шоу бизнес са като стадо овце. Това явление се среща най-често при фолк певиците, като тенденцията, по която се подведоха открай време, е ясно изразените скули. Разбира се не всички са родени с такива, затова им се налага да лягат под ножа, за да изградят комичните си ликове, та да има на какво и ние да се посмеем, забеляза HotArena.net.

 

Галена легна под ножа за пореден път, за да ремонира лицето си. Ако потърсите снимки на звездата от миналото и сега, то ще забележите, че във фейса й няма нищо истинско, освен очите.

 

Фолк дивата за пореден път поправи скулите си, като сега не само че са ясно изразени, ами и смешно изпъкнали – като на Алисия.

 

Неразбираемо е защо колежките й една след друга решиха да си правят лицата толкова кокалести, като добрият грим също би свършил работа.

 

Сега Галена изглежда повече от трагично, констатират форумците. Новите й издути скули са скрили чара й, а специалистът, извършил интервенцията по обновяването направо си е оставил ръцете.

 

Скоро ще се наложи изпълнителката отново да легне под ножа, за да поправи нелепицата, която загрозява „фасадата“ й.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DO ANA
преди 3 години
0
UMRI BOKLUK!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 3 години
-1
Тя снощи беше на Звезда в Добрич и беше много хубава. Като не сте я вижда ли на живо и незнайте какъв чудесен човек е недейте хейтвате
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ANA
преди 3 години
-2
GALENA E BOKLUK TOLKOVA ESTESTVENA HUBOST I KRASOTA IMA6E I JA ZAGUBI OT PROSTOTIJA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Продължавате да се излагате Хотарена
преди 3 години
-7
Снимките от миналото - така се изказахте все едно става въпрос за порядък от 5 години. Всъщност са само няколко месеца. Освен това на едната снимка има лека усмивка, което предразполага скулите да се подчертаят. Вие нормални ли сте? Галена е на участие почти всеки Божи ден, кога ще си прави скули? Не сте наред. ЕРй така си ги пляскате простотиите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени