Георги изневерил на Русата Златка, докато тя била в Къщата! (ЕТО С КОЯ И КЪДЕ)

5149
19 Декември 2013, 11:30


20-годишният ММА боец Георги Валентинов не успял да издържи месец без любовни ласки и обновил контактите си с бившата си любовница, ексклузивно разбра HotArena.net.

 

Цели няколко пъти младокът съгрешил, докато русото изкушение се фръцкаше пред камерите на „Биг Брадър“. Цял Студентски град е наясно с клюката, която стигнала дори и до ушите на Райкова.

 

Танцьорка в дискотека в градчето се е напъхала неколкократно в леглото в общежитието на Георги. Той обяснява, че не е било нищо повече от задоволяване на нагоните си, и че Златка е заела трайно място в сърцето му.

 

Запознати говорят, че плеймейтката също е разбрала, но го приела равнодушно, тъй като и тя често му слагала рога, но с по-заможни мъже и с ясна цел – да припечелва, пише в. „Всеки ден“.

 

Сега обаче моделката мечтае за семеен уют и деца, а и вече е на подходящата възраст за това. А Георги тепърва навлиза в живота и все още му се иска да опита от всичко.

 

Златка била много по-зле от ревнив баща на дъщеря. Проверявала му входящи и изходящи разговори в телефона, SMS-и и непрекъснато го разпитвала къде е ходил с приятелите си.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени