Хем боли, хем сърби! Зорница драпаше за слава, сега се оплаква от последствията (Не я кефи да е любовница на Сако)

2503
09 Декември 2014, 16:07


Участие във формат като „ВИП Брадър“ носи 100% успех да се набуташ в звездната зона и да се превърнеш в коментирана личност. И моделката Зорница Линдарева го знаеше, но сега се оказа непосилно за нея да плати цената на популярността, разбра HotArena.net.

 

Брюнетката често изтъква колко висши образования има и си въобразява, че от броя им зависи нейната интелигентност. Научила е и няколко по-завоелирани думички, които допълнително да ни заблудят, че в главата й има нещо.

 

За Зорница е много грозно да снимките й да „красят“ първите страници на родните издания, придружени с гръмки заглавия, че е компаньонка, каква й е тарифата и чия любовница е.

 

Последният пример е, че е държанка на Стефан Бонев – Сако. Двамата бяха забелязани в автокъща, където оглеждаха коли. Медиите гръмнаха, че той е новият любовник на Зори, а тя проплака няколко дни по-късно, че няма нищо общо с него.

 

Моделката обясни същото и пред в. „Шоу“. Със Сако се познават от години, тъй като имали обща адвокатка. Срещнали се и тя му заговорила, че ще ходи да си търси кола, а той, понеже имал познати в няколко салона, я придружил.

 

Сега Зорница твърди, че не й харесва да бъде популярна, особено когато за нея се пишат само срамни и лоши неща. Но така е,  да е мислила, когато е трябвало. Сега, освен да започне да плаща цената на популярността или да се възползва от нея, друг изход не виждаме.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени