Игнатова няма време за сина си: Добре, че Яна ми праща снимки на Доменик и Виктор (Мисли за бебе от Рачков)

2760
03 Декември 2014, 16:00


Мария Игнатова и Димитър Рачков са заедно от 7 години, като през това време никога не са се разделяли, както често пишат родните медии, узна HotArena.net.

 

И не само. Освен, че не са спирали да бъдат двойка, те нямат любовници, нито пък семейни драми, както се спекулира периодично.

 

„Много ми е трудно да опиша с няколко думи тези 7 години с Митко – те са всичко. Имаме връзка, която самите ние не можем да си обясним – заедно сме много повече от приятели, от мъж и жена, дори от брат и сестра. Има нещо много специално, което ни свързва“, споделя с усмивка Мария пред сп. “Story”.

 

Добавя още, че на Рачков му е трудно да изразява емоциите си, но тя вече го познава толкова добре, че винаги знае във всеки един момент той какво мисли и чувства.

 

Мария през смях разказва, че близките им вече са престанали да им звънят, когато прочетат поредната клюка, че тя и Митко са се разделили.

 

На Игнатова й е тежко, че няма много време за сина си от Петко Димитров – Виктор. Момченцето пък е в еуфория, след като настоящата жена на бизнесмена – Яна, му роди втори наследник. „Много обича Доменик, Яна ми изпраща снимки, на които Виктор си играе с него. Говори много за брат си. Доми това, Доми онова...., когато видим друго бебче и аз кажа „Виж какво сладко бебe“, той веднага отвръща „Доми е по-сладък“. Много го чакаше това братче“, признава Мария.

 

Малкият Виктор обаче иска да има още едно братче, но заявката този път е към майка му. „Все му казвам – ще видим. Като беше малък ме питаше кога ще си имаме бебе, аз му отговарях, че не стават така бързо нещата и той казваше: „Добре кога – тогава вдругиден“.

 

Водещата на „Х фактор“ иска да си има наследник от Митко, но споделя, че не ставало само с искане, а трябва да спре да го мисли и просто да го остави да се случи.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени