Ирина Флорин: Стойко, Станка и Тервел са примитивни! Липсва им много елементарно възпитание!

3432
15 Декември 2013, 10:16


Поп певицата Ирина Флорин сипа с големия черпак на съквартирантите, с които живя под един покрив два месеца, като смело заяви какво наистина мисли за тях, чу HotArena.net.

 

Жената в цвят лилав сподели, че от спортистите, които са били във „ВИП Брадър“, не може да остане близка. Те много се различавали от хората, които тя харесва.

 

Били груби и доста примитивни. Липсвало им много елементарно възпитание, като визираше Тервел Пулев, Станка Златева и Стойко Сакалиев. И ги обедини под „просто партньори в Къщата“, за да покаже, че не се е опитвала да се хареса и на тях.

 

Изпълнителката споделя, че според нея „златното момиче“ е имала проблем. „Станка имаше голямо любопитство на темата „секс“, под формата на закачки си задаваше въпросите на всеки. Наведе ме на мисълта това питане, че има някакъв проблем в тази област, щом пита всички с кой-къде и как го е правил.“

 

Тервел й направил лошо впечатление – държал се е недостойно и немъжкарски с Лили.

 

Mира Радева е успяла да се запознае с цялото семейство на Ирина Флор, както и тя с нейното. С Пламен също се виждат и го описва като добро момче, което има пропуски, но търпи критика и подлежи на промяни. Много бил човечен и добър, какъвто е и Мариан Кюрпанов, сподели дамата в „Поверително“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Немам против да е циганка, влашка невлашка, все тая, но постъпката ѝ по така представения начин в статията (не гледах интервюто) е противна, низка и твърде подходяща за Гнилоча и долнопробното ѝ предаване. Демек хора с еднакъв манталитет, еднакви неща мислят и вършат. Което се и очакваше, макар и не точно от човек като Флорин, имала щастието да е в твърде близкото обкръжение на Кеворк и да се рафинира достатъчно, та да не се плъзне по пързалката на толкова еФтинко поведение и съмнителна слава. Можеше да се съглася с казаното донякъде, понеже и моите впечатления са подобни, но не мисля че тая има правото да се изказва като последна инстанция за когото и да било, още по-малко за хора, които е нормално да не са суперинтелигенти и възпитани - се пак става дума за футболист, боркиня и боксьор. Освен това винаги ме е дразнео толкова подло отношение и ровене в мръсното бельо на хората. Плоска пача, па ако беше толкова възпитана, колкото явно претендира, никога немаше да седне да дава подобно интервю..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Манго
преди 4 години
-3
Сестрата е влаинка, ако някой не знае какво е - това са цигани власи по поречието на Дунав. Нейното изказване за примитивност и елементарно възпитание се отнася за нея и такива като нея от този край. Да ме извинят хората от Дъбован, Гиген и другите, но ако тази скрофла не се беше изцепвала така, никой нямаше да се рови в нейното потекло.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
3434
преди 4 години
-5
Те може да са примитивни,елементарни и невъзпитани,но са постигнали всичко със собствени усилия и труд,а ми е интересно как една съмнителна певица,изпяла една две песни може да поддържа стандарта на живот,който демонстрира Флорин.Не знам и така наречените й модни колекции да се разпродават като топъл хляб?А пък когато заразправя за любовника си,който е 20 год. по-млад от нея направо ми се драйфа.Тръгнала тя оценки да дава на успели хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истина
преди 4 години
-4
Ирина дали смята, че да си флашка циганка от плевенското село Дъбован е много престижно?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени