Издатели: Книгите за Баба Ванга винаги ще са сред най-търсените

2120
14 Март 2013, 11:00


Книгите за мистериите около Ванга винаги ще са едни от най-търсените, категорични са български издатели по повод определянето на едни от най-четените книги за 2012.

 

Сред най-купуваните винаги са тези, свързани с пророчицата, като разбира се, търсенията на читателя са разнородни. Изданията за Ванга далеч не заемат първото място за най-търсените четива, но интересът към тях е осезаем винаги.

 

Така например „Тайните на Ванга“ е сред най-преиздаваните, а излезе преди 4 години. В нея обаче учени от различни сфери правят опити научно да обяснят способностите на пророчицата и това прави изданието по-различно от останалите.

 

Хората обичат да четат за мистика, за паранормални явления, за неща, отвъд рационалното. Освен това Ванга е българка, а е световноизвестна с дарбата си. Това е обяснението книгите за феномена да са едни от най-четените, разсъждава Светослав Кантарджиев, който е шеф на едно от родните издателства. И допълва, че пророчицата от Рупите буди интерес у всички възрасти, а това не е за пренебрегване.

 

Книгите, в които се разказва за живота на феномена, за ежедневието й, за това как е обичала да се весели, също са много търсени. И така ще е винаги, защото Ванга е една от българките, които ще останат вечни и за тях все ще се говори и пише.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени