Каква е истинската причина Мика да се раздели с Иво Аръков? (Не е една, а много – ВИЖ ГИ ТУК)

3295
29 Юни 2014, 12:32


След като стана ясно, че пътищата на Мика Стоичкова и Иво Аръков се разделиха, дизайнерката проговори за пръв път по темата в ефир, видя HotArena.net.

 

„С Иво не сме си изневерявали“, натърти щерката на Христо Стоичков. Просто имала много ангажименти в САЩ и непрекъснато пътувала, а той не можел да я придружава заради неговите в театъра.

 

Мика коментира, че много нейни хора, които е мислила за приятели, са започнали да човъркат във връзката й: „Много хора се намесиха в отношенията ни с Иво, започнахме често да спорим затова и накрая решихме, че е по-добре да си останем приятели“.

 

Началото на връзката им е било много красиво. „Иво е човек, който умее да води нормален разговор, много е земен, романтичен – вечерно време ми четеше Шекспир, пишеше ми стихове, а не есемеси“, похвали го Стоичкова.

 

„И двамата много страдаме в момента, затова подозренията в пиар са обидни за мен. Аз нямам нужда да ставам известна. Просто си дадохме време, за да видим как ще се развият нещата. Приятели сме, чуваме се, но не сме заедно“, допълни още наследницата на Камата.

 

Като личности с Аръков си съвпадат: „Аз съм много труден характер, така че със сигурност той е правил повече компромиси от мен във връзката ни. Обичам да съм лидер във всичко, което правя, не обичам да губя, може би и затова се стигна до този сблъсък“.

 

Тя сподели, че когато научил за раздялата й с Иво, Христо Стоичков казал, че са луди и я посъветвал да си говорят повече.

 

Още в началото на интервюто тя се извини на Николета Лозанова затова, че преди време я нападна пред медиите: „Искрено се извинявам, че избухнах, но така го почувствах тогава. Не съжалявам за моята акция, нямам нищо против предаването ти, но аз съм човек, който казва нещата директно“.

 

Мика, която е израснала в Барселона разказа, че едва от две години живее постоянно в София и не е свикнала с всичко. Мъчно ми е да кажа, че се чувствам като на почивка, като турист.

 

„Върнах се заради една раздяла, която много трудно преживях. И не – не е с Жерар Пике. Той ми беше първото гадже, с него ходихме на кино и само се държахме за ръчичка“, сподели през смях госпожица Стоичкова.

 

Мика твърди, че не е разглезена и всичко, което е получавала, сама си го е спечелила: „Със сестра ми никога не сме получавали нищо даром, сами сме си изкарвали добрите оценки в училище. Родителите ми са ме възпитавали, че в живота всичко се постига с труд, така че много се дразня на нагласите, че всичко ми идва наготово“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
o-o-h
преди 3 години
0
malka i gnusna kifla....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени