loading...
loading...

Косъма в ШОК, след като научи, че Нели се е снимала дибидюс, без да го попита! (ВИЖ РЕАКЦИЯТА МУ)

4898
23 Април 2014, 18:00


Александър Сано бе неприятно изненадан, след като разбра, че съпругата му Нели е лъснала без дрехи за N-ти път в мъжко списание. Актьорът не знаел нищо за намеренията на красавицата, които пък от своя страна породиха странни мисли в главата му, научи HotArena.net.

 

Зрителите на „Къртицата“, които са с по-набито око, може би вече са забелязали, че влизането на Валя и Моро е с определена цел. Най-активен е Моро, който лъже на поразия съквартирантите, а някои от тях дори му се връзват.

 

Те трябва да успеят да обърнат живота в Базата с краката нагоре  и с наглостта си да провокират участниците.

 

Една от жертвите им е Сано, на когото Моро е прибутал най-новата корица (вероятно наговорен от продукцията), на която Нели блесна гола. От поведението на Косъма се разбра, че той не знае абсолютно нищо за инициативата на съпругата му да захвърли отново дрехи.

 

Дори в главата му ще нахлуят мисли дали тя не си е направила корекции на бюста, а ние ще може да видим реакциите му довечера.

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени