Край на чалга бардака! "Кошарите" фалира (ПОДРОБНОСТИ)

2580
25 Април 2014, 14:00


„Кошарите” - кръчмата, известна като „Чалга бардака на Коко Динев“, е на път да изчезне. Мястото, което преди бе любимо на босовете от ВИС, вероятно ще бъде продадено скоро, а новите собственици искат да го съборят и да построят семеен ресторант на негово място, научи HotArena.net.

 

Месеци наред кръчмата работи на загуба и буквално изплаща заплати на персонал, който няма какво да работи, тъй като няма посетители.

 

„Най-много някой да се излъже да влезе за малко и веднага излиза, защото си личи, че е някакво мутренско заведение”, коментират съседи на кръчмата. Тя служела предимно за лични бизнес срещи на Динев, пише в. „Всеки ден“.

 

Той не водел там дори половинката си -  чалга звездата Емилия. Именно тя била особено настоятелна кръчмата да бъде продадена, защото не й харесвало, че Динев пръска пари за издръжката на „Кошарите“, а не печели нищо от нея.

 

Още повече, че преди няколко години конкуренти на Динев бяха заложили бомба пред ресторанта с цел да го сплашат, но за щастие инцидентът се размина без сериозни последствия.

 

„Кошарите” в момента се шири върху имот от 1250 кв. м, като застроената площ е около 500 кв. м, а Динев разполагал с разрешителни документи само за 152 кв. м. Общината вече е заявила намерение да превърне горичката от 36 декара около ресторанта в парк и да създаде там условия за спорт и за игра на децата в него.

 

Затова и новите собственици възнамерявали да построят на негово място тихо и спокойно място за хапване, което да бъде посещавано от дипломатите от намиращото се наблизо американско посолство. Целта е те да идват със семействата си и да отдъхват сред природата около „Кошарите”, които най-вероятно ще изгубят името си.

 

Коко Динев напоследък има и неприятности не само около ресторанта в столичния тузарски квартал „Лозенец”. Бизнесът му като цяло не вървял, още повече, че феновете  на пловдивския отбор „Локомотив” искат да го изгонят като собственик и правят всичко възможно, за да му причиняват още и още финансово загуби.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
0
Па крайно време беше! Добре, че некой най-после ше разбишка тоа курник!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
NEKA DA SE MAHAT TEZI BOKLUCI OT TAM
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 4 години
0
Супер !!!!!!!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени