КРИЯТ бой в Къртицата? Андрей води с разкървавена устна, от продукцията мълчат!

3952
28 Февруари 2014, 19:00


Крият бой в Къртицата? Този слух стигна първо до ушите на HotArena.net.

 

Според непотвърдена информация по време на снощния лайф след ужасяващата игра в Предверието е станало спречкване между водещия Андрей и един от участниците – Емил Каменов.

 

Зрители също заподозряха, че нещо се е случило, тъй като след края на играта, Андрей се появи с разкървавена долна устна, а преди това раната я нямаше.

 

Повод за спречкване стана забавянето на таймера, докато Емил Каменов и останалите от групата стояха в кутиите с насекоми. Вместо да започнат да броят оставащото време, от продукцията не пуснаха таймера, докато Роксана също не си вкара главата в кутията.

 

Това вбеси до краен предел грамадния Емил и след края той избухна срещу Андрей. „Защо не пуснахте таймера?! Сигурно 5 минути стояхме вътре!! Можеше после да ни опростите от времето, ша ви ***“, нареждаше и ругаеше Емил срещу Андрей.

 

Водещият се опитваше да му обясни, че няма как да стартират времето, докато всички не са си вкарали главите, но Емил продължаваше да скача срещу него. „Не ме удряй, само не ме удряй“, викаше Андрей към Каменов.


Веднага след това камерите спряха да излъчват, а малко по-късно Андрей вече беше с кръв по устата. Нито той, нито някой от продукцията обясни на зрителите откъде е тази кръв и защо джуката му е подута като от ударено.

 

„Ухапа го скорпион“, написаха днес лаконично админите от Фейсбук страницата на Къртицата. Ако Арнаудов наистина беше ухапан обаче, той със сигурност щеше да се „похвали“, а това не се случи.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени