Куката в реалния живот: Дължи 40 бона на подземни босове (ПОДРОБНОСТИ)

3529
04 Март 2014, 15:00


Актьорът Мариан Вълев имал доста бурно и тъмно минало. Образът му на гангстер всъщност му е позната, вероятно и затова се справя толкова добре. Тъй като е навлизал в дебрите на подземния живот, това е и причината, поради която Куката се изявява и като сценарист в четвъртия сезон на
„Под прикритие“, научи HotArena.net.

 

Не веднъж на родния талант му се е случвало да рискува живота си дори заради отношенията си с подземния свят,  пише „Всеки ден”, информиран от добре запознати източници с битието на Вълев. 

 

„Честният гангстер“ започва кариерата си като млад дебютиращ актьор във Варненския театър.  Той е завършил през 1993 в НАТФИЗ. Кариерата му стартирала с ентусиазъм от негова страна, но за жалост бързо е посрещнат от тежката и грозна реалност. Публиката в театъра през късните години на 90-те се брои на пръсти. „Вътре в залата често бяха озвучителят и още един – двама души”, спомнят си театралите.

 

За да се бори с живота и за да има какво да яде, на Мариан му се налага да изкарва препитанието си по други начини. Заради готиния си характер и цапната уста, бъдещата Кука бързо се сближава с представители на местната мафия. Той става момче за всичко – забавлявал ги, запознавал ги с жени, изпращал и приемал техни съмнителни пратки, играел на казино с аверите си и други обичайни за тъмните кръгове дейности.

 

Животът му потръгнал на бърз каданс – дрога и алкохол всеки ден. Куката обаче залитнал доста по хазарта и потънал в огромни борчове към не особено търпеливите си другари.

 

За да не бъде причакан и убит в някой тъмен ъгъл, Мариан се съгласил да извърши и някои „мокри” поръчки – започва да посплашва и посбива врагове на „шефовете” си, например, разкриват старите му познайници от Варна. „Много се страхуваше някой ден да не се събуди в някоя канавка без уши или нещо такова”, споделят близки на артиста.

 

В един момент Мариан видял възможност да избяга от аверите си и да прекрати отношенията си с тях. Приема поканата на театрален директор от Италия, опакова си багажа и си заминава. Дълго време работи в чужбина – Италия, Германия, Финландия, както и в САЩ. Там обаче бизнес начинанията му удрят на камък и Вълев се връща в родината с подвита опашка.

 

Снима се във филма „Лов на дребни хищници” и така продуцентите на „Под прикритие” го забелязват и го взимат в сериала, като за неговата роля се вдъхновяват именно от разказите на Мариан за проблемите си с мафията. Точно тогава обаче отново се набива на очи на бившите си приятели от мафията, или по-точно на тези, които са все още живи.

 

Те много добре си спомнят дълговете на Вълев, които вече с лихвите възлизат на 40 000 лева. Куката се зарича, че ще ги върне и все още се пробва да го направи. Според негови приятели, Мариан умирал от страх какво ще стане, ако в един момент финансовото кранче от телевизията секне и той не може вече да връща борча си всеки месец.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zizi top
преди 4 години
0
I kukata e otvratitelen,prili4a na gamen i ne4istoplaten.Aman ot takiva artisti !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени