Лили Игнатова затъна в мизерия (Едва свързва двата края)

5784
17 Април 2014, 14:00


Златното момиче на България Лили Игнатова тъне в мизерия. Живее доста оскъдното и едва свързва двата края. С мъка изхранва двете си пдеца Йоана и Павел, научи HotArena.net.

 

Преди ден, гимнастичката бе забелязана да обикаля евтините магазини по столичната „Пиротска” и да оглежда намаленията. Скромното облекло по нищо не издаваше някогашната световна слава на звездната спортистка. Трудният живот ясно личеше от дрехите на Лили – тя бе облечена в изтъркан панталон и най-обикновени ботуши, евтино яке и чанта, сякаш купени от магазини за втора употреба. Унилото лице и липсата на усмивка издаваше безрадостното битие на някогашната маркиза Жиларди, пише в. „Всеки ден“.

 

„Боже, това Лили Игнатова ли е?”, питаха невярващи минувачите, които разпознаха наедрялата с годините гимнастичка. Други пък се възмущаваха, че  съотборничката й Илиана Раева живее в разкош, а Лили не може да си позволи и един хубав тоалет.

 

Въпреки оскъдицата сега, Игнатова не искала да си спомня охолния живот в началото на 90-те, когато в краката й падна с брачна клетва не кой  да е, а благородникът маркиз Пиеро Жиларди. Животът й на принцеса обаче трае само 2 години, а мистериозната смърт на швейцарския бонвиван, който се оказа и международен аферист, я остави вдовица с куха дворцова титла и нито лев в банката.

 

Години след това, съсипаната Игнатова трябваше да обяснява, че не притежава сметки в швейцарска банка. Последвалият брак със съученика й Росен Дойчинов – офицер в НСБОП, също приключи безславно. Лили сложи край на 11-те години съвместно съжителство, въпреки двете им деца и несигурната си кариера на треньор. Близките около нея обаче са категорични, че златното момиче винаги е разчитало на твърдия си характер и воля.

 

Лили го показа, след като през 2007г. напусна с гръм и трясък поста си треньор на националния отбор по художествена гимнастика след скандал със шефовете във федерацията. Въпреки тежкия живот, Лили и сега не се отказва да се бори и е убедена, че може да предаде златните си умения на новото поколение гимнастички. 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени