Милото жени дъщеря си! (Взима я МИЛИОНЕР + СНИМКИ)

4557
13 Януари 2014, 12:34


Пръстен с диаманти и романтично предложение за брак са спечелили Дария – дъщерята на Калин Сърменов. Красавицата е казала „Да“ на приятеля си Иван и това лято двамата ще се венчаят, научи HotArena.net.

 

С Иван са заедно повече от година, а милионерският син бил лудо влюбен в голямата дъщеря на Милото.

 

Иван е син на известен роден предприемач. Двамата с Дария живеят в къщата му в Драгалевци.

 

Той завършил в Лондон  и специализирал „Софтуер и електроника” в Япония. Родителите му са собственици на известна българска фирма за производство на касови апарати и софтуер и се надявали наследникът им да  продължава да развива семейния бизнес и някой ден да го оглави. Сега обаче се чуват сватбени камбани на хоризонта. Милионерският син бил твърдо решен да скрепи с брак връзката си с хубавицата и я обсипвал с луксозни подаръци и екзотични пътешествия, пише „Всеки ден“.

 

Като символ на сериозните си намерения на Коледа богаташът й подарил и пръстен с диаманти. Милионерския син и дъщерята на Калин Сърменов ще вдигат сватба най-вероятно през лятото. Все още се уточнява къде ще е мястото.

 

Актьорът, превъплътил се в образа на Милото, бил на седмото небе от щастие, много се радвал на избора на Дария и вече дал благословията си на младите. Въпреки, че е на години, Калин Сърменов  също е известен ценител на женската хубост сред артистичните среди. Сред известните връзки на бившия шеф на Сатирата е и тази с младата актриса Лидия Инджова. „Рижата амбиция”се опита да стане  дори поредната  му трета съпруга, но усилията й удариха на камък. Сред любовните тръпки на Сърменов са все известни столичните манекенки и актриси на възрастта на щерка му. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени