Насилникът на Кали излезе наяве! Виж кой е + цялата шокираща история

6704
10 Декември 2014, 11:04


Насилникът на фолк певицата Кали излезе наяве, узна HotArena.net.

 

Изпълнителката сама разказа за шокиращата история, която е преживяла преди години и за която намекна, докато беше в Къщата на ВИП Брадър.

 

Кали бе на гости на Гала в „На кафе“ и открехна завесата около изнасилването, за което призна преди месец.

 

„Беше един от най-верните ми почитатели, смятах го за истински фен. Следваше ме навсякъде, буквално знаеше текстовете на песните ми наизуст. Беше млад, на не повече от 21-22 години, хубав, добре сложен. Казаха ми, че си изкарва прехраната като сутеньор, а и той не го отричаше, нито пък го беше срам. Беше ми приятно, че ме харесва открито. Случвало се е да ми оставя огромни бакшиши. Никога обаче не е показвал, че е готов да прекрачи някакви граници или да ми посегне. Имаше някакво особено обаяние, сякаш можех да му се доверя. Наричаха го Майкъл, но днес искрено се съмнявам, че това беше истинското му име“, разказа фолк фурията.

 

В злополучната вечер въпросният младеж предложил да изпрати Кали с такси до дома й. „Нямах причини да се съмнявам в намеренията му. За мен беше съвсем естествено да се кача в една кола с него, мислех си, че сме приятели и няма от какво да се тревожа. Оказа се, че жестоко съм бъркала“, откровеничи днес брюнетката.

 

Кали обаче не попаднала в дома си, а в хотел в покрайнините на София. „Тогава с мен се случи нещо крайно унизително и неприятно. Дни след това не можех да седна на стол, беше ми изключително зле“, сподели певицата.

 

С болка в очите Кали разкри още, че от страх за живота и семейството си не е споделила с никого какво й се е случило, пише Всеки ден.

 

Един от най-шокиращите моменти за звездата дошъл, когато след по-малко от седмица извергът се появил в кръчмата, където певицата била на поредното си участие.

„Никога няма да забравя как той влезе, съвсем спокоен, а на мен сърцето ми щеше да изскочи. Беше в компанията на мой колега. За да си тръгна аз спокойно, двамата ядоха много бой“, разкри брюнетката.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
KUKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
преди 3 години
0
LUDA JENA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аххххх.......
преди 3 години
-1
Тая жена,кога ще престане,под маската на яко откровена,да крие какъв як лицемер и лъжец е всъщност. Имала няколко образования,все тая като ръси само лъжи,преструвки и пак лъжи. Живота си е неин,на каква се направи при Гала,че не разбрах....СМЕШНИЦА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
uf-f-f
преди 3 години
-2
Da bi mirno sedjalo-ne bi chudo vidjala!S tova povedenie kakvo drugo da ochakva...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Манго
преди 3 години
-3
Вече знаем, че си най-хрисимата жена. Стига вече ни баламосва!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
майкъл
преди 3 години
-4
"За да си тръгна аз спокойно, двамата ядоха много бой“, разкри брюнетката"" я моля ви се пак се прави на голяма работа..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени