НЕКРОЛОГ на Наско от Х фактор взриви мрежата! (ПОДОБНОСТИ ЗА НЕЩАСТИЕТО)

10953
05 Декември 2013, 09:30


Нещастие в пълния смисъл на думата сполетя култовия участник от “Х фактор“ Атанас Колев, разбра HotArena.net.

 

Млад, красив, талантлив и умен – това е момчето от Варна, познат като Наско, което успя да спечели симпатиите на малки и големи в цялата страна.

 

Наред със здрителската, моралната и като цяло позитивната подкрепа, се намериха и хора, които се дразнят от успехите на младежа. За почитателите на музикалния формат е ясно, че той все още е ученик и съумява да ходи на училище  в морския град, да тренира баскетбол, в който също е много добър и да пътува до София, за да репетира и да пее в концертите на живо.

 

Наскоро се появи анти-фен страница на Атанас Колев, която разпространи нескопосано направен колаж, безумно грозен като цялостна концепция и измислица.

 

Потребител е поставил снимката на момчето върху некролог!

 

Каква омраза можеш да изпитваш срещу едно дете, тъй като Наско е само на 16, макар далеч да не изглежда като дете... ?! А що за хрумване е да монтираш некролог на жив човек?!

 

Певецът от Варна коментира нелепата ситуация със следните думи: „Направо не мога да повярвам как може да има толкова хейт, толкова злоба... Не мога да проумея.. Защо трябва да го има това ?! Като не ти харесва, кажи нормално, трябва ли да има такива грозни неща ?!

 

Искам много много да благодаря на всеки един, който се е застъпил за мен, защитил ме е и ме е подкрепил! Няма думи, с които да опиша колко много значи това за мен!

 

За едно съм сигурен - вие всички си струвате усилието! Обичам ви безкрайно много!“

 

HotArena.net е потресена от видяното в анти-страницата, както и от самата приумица! Успех на Атанас Колев, пожелаваме му да продължава да буди завист с успехите си, които да го отведат до желаните върхове. А в музикалния формат – нека най-добрият победи!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ivka c .
преди 2 години
0
gati smotaniq nikrolog kak moje da napravi takova neshto s nasko. kak moje da go ubie
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
pff
преди 4 години
0
"nIkrolog"?? OMG (faceslap)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
555
преди 4 години
0
Този който е направил това е луд.Да му се връща стократно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
north
преди 4 години
-1
много американско! електронните жълти вестници преди известно време пишеха "последно сбогом с анджелина джоли", което на практика е същото, но не видях недоволни, само много хора го бяха споделили. такова ви е нивотона всички псевдоморалисти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 4 години
0
Нямам идея кое е това момче, но постъпката е повече от грозна... да не го харесват ок, но да стигат до там... простотията ходи по хората!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени