Независимият кандидат-кмет Куликов: Младите трябва да живеят и да се развиват във Варна!

801
28 Юни 2013, 17:51


Единственият независим кандидат за кмет на Варна на тазгодишните избори, Михаил Куликов, ще акцентира при бъдещо управление върху развитието и просперитета на младите хора във Варна.

 

Подобряване на бизнес средата и привличане на инвестиции са сред основните точки, заложени в програмата за управление на поставения под номер 7 в интегралната бюлетина Куликов. Пред телевизия „Черно море“ той допълни още, че ролята на общинската власт и на организациите в подкрепа на бизнеса се изразява преди всичко в благоприятстване и стимулиране на развитието му, което неминуемо отваря атрактивни и високоплатени работни места за младите. По думите на М. Куликов, бедността в Общината трябва да бъде борена с изготвянето на собствена платформа, гарантираща социално и икономическо сближаване, посредством подпомагане на бедните и намиращи се в социална изолация, предоставяйки им възможност за активно участие в обществения живот.

 

Облагородяване на туристическия сектор също би открило нови възможности пред младите варненци. За целта е необходима адекватна и пазарно ориентирана маркетингова стратегия, популяризираща Община Варна като културен, исторически и фестивален център, допълни Куликов. Предвидена е дегитализация на културното наследство, в която за включени обществени библиотеки, музеи, природни и други забележителности.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени