Нина Чилова бременна на 42! (Бившата културна министърка – първескиня)

5642
03 Ноември 2014, 12:00


42-годишната културна министърка в правителството на Симеон Сакскобургготски е бременна за първи път, узна HotArena.net.

 

Нина Чилова вече е минала критичното първо тримесечие и се радва на бременността си.

 

Още през 2011 г. за сефте се заговори, че екзотичната блондинка от еврейски произход е надула корема и тогава за баща се спрягаше известният психиатър и политически анализатор д-р Николай Михайлов, с когото двамата имаха бурна връзка. Дали сега той е таткото, не е ясно, но от обкръжението на бившата министърка твърдят, че тя може да е прибягнала до ин витро метод от непознат донор, защото е осъзнала, че годините минават и все още няма наследник.

 

Чилова се прочу с атрактивния си външен вид, огромните деколтета, но и със слабите познания в сферата на културата. Докато бе на „Дондуков“ 1, тя направи куп изцепки, с които предизвика недоволството у много от колегите си. Напоследък тя не се появява никъде в публичните среди, но според запознати това се дължи именно на бременността й.

 

Първите седмици били изключително мъчителни за нея, като се налагало няколко пъти да ходи извънредно на гинекологични прегледи, за да я увери лекуващият й медик, че всичко с бебето е наред.

 

Според изчисленията на познатите й в средите на Герджиков и вицето му в Народното събрание Камелия Касабова, с която Чилова е изключително близка, терминът на първескинята е в първото тримесечие на 2015 г. Преди време блондинката се спрягаше за интимна приятелка на царския депутат и бивш шеф на Сметната палата Валери Димитров, пише Всеки ден.

 

Той бе сред мъжете, за които се говореше, че може да е баща на детето й, когато Чилова бе забелязана пред „Майчин дом“ през 2011 г. и се зароди слухът, че е бременна. И до днес двамата поддържали доста топли взаимоотношения. Сега тя ходела на прегледи в известна частна клиника, довериха още запознати с чакането на първото дете на бившата министърка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени