ОГРОМЕН ГАФ В КЪРТИЦАТА! Иван и Андрей обявиха изгубена мисия за СПЕЧЕЛЕНА! (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

2476
17 Март 2014, 10:00


В лайв епизода на „Къртицата: Разтърсване“ в събота вечер бе направен огромен гаф в ефира на ТВ7. Грубата грешка не бе поправена или пояснена и не успахме да разберем дали е умишлена или случайна, видя HotArena.net.

 

На 16.03.2014 вечерта в реалити шоуто се проведе играта „Царството на анакондите“. Участниците бяха разделени на два отбора, а целта беше всеки от тях да събере шест дървени анаконди, които бяха оплетени по разнообразните препятствия по пътя към финала. Играчите трябваше да действат като един и да се движат заедно през сложното трасе, а времето за изпълнение на мисията трябваше да бъде до 3 минути и 30 секунди.

 

Първият отбор се провали и завърши за 4 минути и 24 секунди. По този начин сумата от 3 500 лв. отиде при къртицата.

 

ВАЖНО! Зрителите можеха да виждат времето върху екрана. Докато при втория отбор времето, засичано от Иван Христов, не бе показано.  И тук идва грандиозната грешка – умишлена или случайна?

 

Според думите на Опусума, вторият отбор е успял да премине трасето за 2 минути и 56 секунди, което е под времето от 3 минути и 30 секунди и следователно тимът печели, както и 3 500 лв. отиват при групата.

 

Бдителни зрители обаче възроптаха, че това е лъжа. И са прави. Човек от екипа на HotArena.net намери епизода в сайт за видео споделяне, тъй като в този на ТВ7 той бе качен и в последствие изтрит. Засякохме времето – това е възможно, тъй като излъчването не бе на запис, а на живо.

 

Хронометърът показа, че вторият отбор е изминал трасето за 3 минути и 35 секунди, което е над времето, за което мисията трябва да е изпълнена и следователно 3 500 лв. неправилно са набутани при групата, при честни правила трябваше да отидат при къртицата.

 

Много от зрителите смятат, че по този начин продукцията прикрива къртицата и че тя е била във втория отбор, в който бяха: семейство Русеви, Илиян Киряков, Борислав, Марина, Бориса и Индира.

 

Надяваме се, че водещите Иван и Андрей ще разяснят защо е станала грешка, която ощетява лицето под прикритие в реалити шоуто. Всъщност задължително е да проговорят за това, тъй като с тези лъжи губят и зрителското доверие.

 

Прикачваме и видео, ако някой има желание сам да направи разследване, в случай, че се съмнява в нашето.

 


 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ioan
преди 4 години
0
на първата група имаше часовник с времето на екрана,а на втората наистина липсваше за да отброи времето,като на лайф не е трудно да си пуснеш хронометъра на запис и да засечеш и за втория отбор :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени