От какво почина дъщерята на Дими? (ВСИЧКО ЗА ТРАГЕДИЯТА)

35752
10 Декември 2012, 12:31


Дъщерята на Дими почина внезапно и почерни не само Биг Брадър, но и цяла България. Фейсбук страницата на брадъра, както и личният профил на покойната Деметра Казълова преливат от тъжни съболезнователни коментари, видя HotArena.net.

 

Малко се знае за дъщерята на Дими и все още официално изявление от Биг Брадър няма.

 

Каква е причината за смъртта?

 

Причината за смъртта на Деметра също остава неясна до момента. Дали 23-годишното момиче е било болно и близките й са очаквали този край? Ако е така, едва ли Дими щеше да влезе в Къщата на Големия брат. Той би останал до дъщеря си.

 

Момичето е живеело в Лондон и според мненията по форумите смъртта й по-скоро е следствие на нещастен случай.

 

Други коментари гласят, че най-вероятно е загинала в катастрофа.

 

Момичетата на татко

 

Дими не говореше много за дъщерите си в Биг Брадър или поне не е излъчвано. За Деметра знаем, че е по-малката му дъщеря, завършила е Анимация, необвързана. В профила си във Фейсбук Деметра е подкрепяла баща си в Биг Брадър Ол Старс. Тя често е коментирала случки, свързани с него.

 

Нейната сестра Ива Казълова също живее в Лондон. Във Фейсбук не е коментирала трагедията, а на профилната си снимка е като дете заедно с Деметра (Вижте в Галерията по-долу).

 

Освен черното съобщение на Дими за смъртта на по-малката му дъщеря, във Фейсбук виждаме и коментар на почернената майка. „Почивай в мир, дъщерко! Ще се видим в друг живот”, е написала Ралица Филипова. Тя и Дими се разведоха малко след първото му участие в Биг Брадър.

 

„Имаш 20 минути да напуснеш Къщата на Биг Брадър”

 

С тези думи Биг Брадър съобщава на Дими да си събере багажа. От риалити шоуто умишлено не дават никакви обяснения на Казълов защо трябва да напусне Къщата. Те преценяват, че е най-добре да научи скръбната вест от своите близки.

 

Никой от брадърите не знае какво се е случило и всички избухват в недоволство. Най-вбесена е Стойка, която недоумява защо гонят Дими без обяснение.

 

Тази вечер се очаква от Биг Брадър да дадат повече информация за зрителите около трагедията.

 

HotArena.net изказва своите съболезнования на Дими и близките на Деметра Казълова! Почивай в мир!

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АВТОР
преди 5 години
0
почивай в мир Деметра!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
shit happens but...
преди 5 години
-2
доста е долнопробно да изтеглиш снимките от личен профил на някои, който не е бил публична личност, само и само, за да си запълниш рубриката... :/
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени