Откъде са милионите на Зорница Линдарева? (ВИЖТЕ)

8748
24 Септември 2014, 15:00


Зорница Линдарева, която няма и един ден трудов стаж зад гърба си, е притежателка на тлъста банкова сметка. Скандалната манекенка на няколко пъти не пропусна да отбележи, че е от „богато семейство“ и няма нужда нито от пари, нито от слава, научи HotArena.net.

 

Откъде всъщност са парите на разбивачката на семейства?

 

Проверка на „Всеки ден“ показва, че наистина психически лабилната красавица е наследница в богат род, който върти солидна търговия със сладкарски изделия. Родителите на съквартирантката от „ВИП Брадър“ имат цех, в който се произвеждат различни тестени изделия, а отделно от това препродават брашно и захар на още няколко фирми.

 

Далновидността на Линдареви обаче не е покълнала в щерка им, която освен с харчове не може да се похвали и с внесени дори 5 лева в семейния бюджет. Ябълката на раздора в семейството на Жени и Тачо е известна мързелана и бръмчалка, която въпреки възможностите си продължава да търси само богати мъже, признавайки дори сама, че е била компаньонка на изключително възрастен господин срещу 10 000 евро.

 

Широките пръсти на Зорница обаче рядко й позволяват да задели настрана каквато и да е сума, заради което тя често вършее по богати господа, за да обезпечи съществуването си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени