Петя Дикова задява мъж с дете

3367
14 Септември 2014, 15:00


Петя Дикова задява мъж с дете, узна HotArena.net.

 

Водещата на светско Би Ти Ви предаване попадна в обективите на папараци, докато се разхождаше в градинката зад НДК в компанията на непознат за публиката мъж.

 

С неизвестния й кавалер се разхождаха по алеите и се държаха така, все едно са влюбени на първа среща. Дикова буквално сияеше с господина, не ходеше, а летеше. На него също му личеше колко му е приятно с нея.

 

Задушевният им разговор бе смущаван единствено от невръстно хлапе, качено на конче на раменете на Петиния ухажор. Девойчето често прекъсваше възрастните, за да задава въпроси.

 

По някое време насреща се зададе стар познайник на водещата. Като я видя, той ускори ход към нея. А щом приближи, я обсипа с комплименти. Човекът изобщо не съобрази, че компаньонът с момиченцето ревнува.

 

„В последните няколко месеца Петя е изпаднала в любовна еуфория. Не ще обаче да признае заради кого и това е то”, споделят нейни колеги от Би Ти Ви. Те дочули, че тя излиза с мъж с дете, но не знаели повече, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
-1
На Пипито само в г.ъза или нищо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
анти
преди 3 години
0
Какво чудно има, че задявала мъж с дете, в България такъв е морала, тоест "няма такъв". Никой не го е еня дали обекта на чувствата му има семейство, деца..., всеки си гони целите на всяка цена и независимо от всичко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
limpera
преди 3 години
-1
Debelata kurva pipi kon da i go turi na toq smeshen parcal kirliv
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени