Преслава изригна: Защо да не съм милионерка?

3928
02 Април 2013, 10:37


„Престанете да ми броите парите! Изкарвам си ги с честен труд”, изригна фолк дивата Преслава срещу медиите. Гърло номер 1 на чалгата се вбеси заради постоянните спекулация около това колко пари изкарва, научи HotArena.net.

 

Затова за пръв път певицата реши да проговори за финансовото си положение и разкри, че никак не е лесно.

 

Преслава може и да е милионерка, но никога не е парадирала с парите си, нито се е надувала пред близки. Защото знае как трудно се изкарват.

 

„Дали някой отчита, че всяка сутрин аз си лягам в 7-8 сутринта, след 2 изморителни участия в кръчма и дискотека. Последните 5 години живея на един неспирен оборот от работа, който се отразява и на здравето ми. Дал ми е Господ глас, мога – пея. Благодарна съм, че нещата ми се получават без да си купувам скъпи дрехи и да инвестирам много пари в клипове. Явно имам късмет. Всеки ден да паля свещичка в църквата, няма да е достатъчно”, откровена е Преслава.

 

 „Честно си изкарвам хляба, но на колко екзотични почивки сте ме видели последните години. Отидох в Дубай, и то за да снимам клип. През останалото време съм постоянно на работа. В месеца имам 2 почивни дни и знаете ли какво обичам да правя – спя си вкъщи, след което върша домакинска работа – чистя си банята, терасата и кухнята”, споделя брюнетката.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сиси
преди 5 години
0
права е преслава журналистите са големи гадинки момичето пее нонстпо за да ни радва с прекрасните си песни преслава е нй-добрата певица в българия изкарва си парите с гласа си , а вие гадни журналисти попитайте русата и черната златка от къде имат толкова много пари .. дали могат д а пеят или пък зашото са много образовани а.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До кака Преси
преди 5 години
-1
Защото ако всеки беше милионер нямаше да има кой да работи:)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени