СЕНЗАЦИЯ! Ето защо Княгиня Калина бере душа в болница (Шокиращи разкрития)

9028
12 Юни 2014, 10:39


Княгина Калина бере душа в болница в Мароко и според царското комюнике й е наложен стриктен режим и забрана да пътува, научи HotArena.net.

 

Като причина се споменава гинекологична операция, която Калина претърпяла преди известно време, но истината ще се окаже много по-притеснителна.

 

Публична тайна сред аристократичните среди в Мароко е пристрастеността на Калина към наркотиците и по-специално тревата, която все още се продава почти легално в Мароко, пише Уикенд. Именно оттам дошли проблемите на Княгина Калина, докарали я до болницата.

 

Твърди се, е направила тежък кръвоизлив след злоупотреба с дрогата. Младата жена била стабилизирана и се върнала в Мароко, където обаче продължила със забранените субстанции. За безотговорното й поведение спомогнало и отсъствието на Китин, който е организатор на фестивал в западната част на пустинята Сахара. Той бе открит на 8 юни, но на церемонията бил само Муньос, който уточнил, че синът и жена му са останали в Рабат, без да разкрива повече подробности.

 

Калина трябваше да бъде почетен гост на рождения ден на татко си и дворецът във Врана вече бил готов да я посрещне заедно с Китин и Симеон-Хасан. Тя дори щеше да бъде патрон на ревю в чест на царя, на която трябваше да дефилират модели на студенти по мода от няколко висши училища.

 

Симеон и съпругата му Маргарита били сломени от зависимостта на дъщеря си, но тъй като отдавна са свикнали с наркоманските й изцепки, нямало какво да сторят. За тайната на Калина царското семейство знае още от юношеските й години, но тогава неприличното й поведение е определяно като ексцентрично, а родителите се надяват тя да загърби проблема с напредването на възрастта.

 

Най-малко дете в семейството и единствена щерка разглезената Калина е абсолютната любимка на баща си. Той не й отказва нищо и не налага строг бащински контрол над възпитанието й, за разлика от това на братята й. Калина посяга към дрогата от любопитство, но бързо се пристрастява и това е причината семейството да я прати на гъза на географията в Мароко. Там български дипломати я засичат абсолютно напушена по магазини и заведения. На няколко пъти връзва тенекия за празненства в нашето посолство, въпреки че предварително обещава присъствие. Не се грижи за детето си, често обикаля улиците странно облечена, мръсна или с безумни прически. С дни изчезва и от семейния дом, но Китин е безсилен.

 

Заради близките връзки на Симеон с кралското семейство в Мароко пресата там не закача наркоманката, но за никого в столицата Рабат пристрастеността й не е секрет. Българските служители в университетите или в големи строителни фирми също с възмущение коментират поведението на принцесата, която все повече затъва в дрогата. „Ситуацията излиза от контрол, това става опасно за живота й”, коментират запознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени