Сензация! Ласкин и Нети тайни любовници (Разкрития за аферата им)

5505
01 Декември 2014, 12:13


Объркан любовен четириъгълник се вихри в продължение на 3 години под покрива на Военния театър, узна HotArena.net.

 

Оказва се, че Иван Ласкин е имал тайна връзка с половинката на Дони – Нети, разкри източник от арт средите.

 

Страстта им пламнала през 2007 година и докато за Ласкин изневерите не били нещо ново, то Нети се чувствала адски гузно от ситуацията.

 

Страстта им пламнала през 2007 година и те системно кръшкали на половинките си до 2010-та,  гласи пикантната клюка.

 

Добрин Векилов-Дони и Антоанета Добрева - Нети, както и Иван Ласкин и приятелката му Алекс дълги години са част от армейската трупа и са играли заедно в редица представления. Сега на щат там е само Антоанета Добрева, а Ласкин и половинката му напуснаха преди няколко месеца. Увлеченият по Тибет музикант продължава да играе на сцената на „Раковска”, но не е на заплата там. Иван и Нети решили да се впуснат в бурна сексуална авантюра явно отегчени от половинките си, шушукат зад гърба им техни колеги.

 

Всъщност Васко да Гама от село Рупча скочил в леглото на русата певица съвсем в началото на връзката си с щерката на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев. Нети пък се чувствала предадена от мъжа си, който бе твърде зает с турнета из страната и с журиране в „Мюзик айдъл”. Освен това не е тайна, че музикалният продуцент на шоуто по същото време имаше връзка с една от участничките Ана Топалова и заради която едвам не се раздели окончателно с Нети.

 

Половинката на Дони изживявала тежък период, тъй като мечтата й да забременее не се осъществявала дълги години. За капак на всичко кризата в брака дошла в повече на дългокраката блондинка и затова тя намерила утеха в колегата си Ласкин. Така че общите спектакли и репетиции се оказали добро алиби за тайните любовници, които често идвали и се прибирали заедно от работа, клюкарят колеги по техен адрес.

 

„Всички знаем, че Иван е скандалджия и че избухва от най-малкото, обича да се заяжда и непрекъснато попържа този и онзи. Беше груб дори с Алекс. Странно само в присъствието на Нети се държеше прилично”, твърдят хора от артистичните среди. По-паметливите от тях добавят, че Ласкин пръв поздравил младото семейство Добрин и Антоанета Векилови по време на пищната им сватба през май 2001 г. в столичния храм „Света София.”

 

Друга ирония на съдбата е, че всъщност едрогабаритният актьор и кльощавата му колежка сложили край на бурната си любовна афера през 2010 г., когато стана ясно, че Ласкин чака дете от Алекс. Горе-долу по същото време забременя и Нети след цели 11 години опити за зачеване. Сърчаджиева роди София през декември 2010 г, а Дони и Нети станаха родители на Лилия през март 2011 г, пише Всеки ден.

 

Запознатите с изневярата на Ласкин всъщност добре са разбрали изповедта му във „ВИП Брадър” през есента на 2012 г. по адрес на семейство Векилови. Добре наквасен, актьорът сложи слънчевите си очила и пред камерата на Големия Брат изненадващо започна да ръси прочувствени слова за приятелите си: „Антоанета Добрева, ти си прекрасно момиче! Мъжът ти – също!

 

Възможно е да съм говно, но и двамата го знаете, че съм добър! Нети, ти си прекрасна! Дано сте построили къща до 22-ро училище!”.

 

Източниците на „Всеки ден” издават, че Ласкин и Нети продължават да се виждат и сега от време на време, само за секс. Дони и Алекс били наясно с кръшканията на половинките си, но предпочитали да си затворят очите и да преглътнат изневерите, отколкото да се замерят публично с вадене на интимното си бельо.  Музикантът също ходел по чуждо за разнообразие, единствено Алекс била вярна на похотливия си мъж.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени