ШОКИРАЩАТА ВЕРСИЯ! Роксана била бременна от любовник! Махнала бебето от страх

2235
20 Март 2014, 11:01


Шокираща версия около бременността на Роксана се появи в чалга средите, научи HotArena.net.

 

Оказва се, че певицата не е пометнала, а сама е махнала бебето, защото било плод на прелюбодействие.

 

Роксана забременяла от любовника си, а не от мъжа си Калин, шушукат във фолк средите. Ромката се срещала от няколко месеца тайно с него и тешала мъката си от системния тормоз на съпруга си.

 

Макар Роксана да отрича, поне десетина свидетели могат да потвърдят как мъжът й Калин я нападнал във фоайето на пловдивски хотел.

 

Захапал я като изгладнял вампир по лицето. „Чак й пусна кръв. Искахме да позвъним на полицията, но онзи ни заплаши да стоим по местата си”, твърдят служителите на хотела пред Уикенд.

 

Роксана дори е правила опити да се разведе, но родата не й позволявала.

 

Затова, когато разбрала в Базата на Къртицата, че е бременна, се поболяла от притеснение. Тя искала да излезе възможно най-скоро и умишлено давала отговори по-бавно от Кети, но по ирония я победи.

 

Въпреки риска от загуба на хонорара си, Роксана бе категорична, че иска да излезе. А тайният й мотив – да махне бебето възможно най-скоро, за да не стане ясно кой е бащата.

 

Че историята с теста и двете чертички не е съвсем читава си изпусна самата певица като се заплете в обясненията за бременността си. „Тестът ми показа една по-силна и една по-слаба черта. Това нито е бременност, нито не е. Отидох при гинеколожката ми, тя ми каза, че вижда нещо на видеозона, но не може да се каже със сигурност. Преди втория преглед след пет дни, цикълът взе, че ми дойде. Не може да се каже със сигурност дали съм пометнала”, изповяда се Роксана тези дни.

 

Щом не е пометнала, тогава какво се е случило със зародиша?!

 

Вие преценете!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
-1
KOI E TOZI MINDIL AZ NE SAM V bg A nEDERLAND
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени