СКАНДАЛНО! За първи път в БГ: Организират парти с опиати (Сензационно разкритие на HotArena)

2342
22 Октомври 2013, 14:51


Редакторска плесница

 

„Това е първото по рода си легално Кокаин парти в България. Утре вестниците ще разказват шокирани за нас. Елате на Cocaine Party и ще вижте какво ще има по масите. Няма да ви кажем отсега, защото и сами няма да повярвате.“

 

По този начин, подплатен със скандална снимка, се рекламира най-провокативното парти у нас, видя HotArena.net. На снимката позира диджей Цеци Лудата глава, с бял прах по носа.

 

Пудра захар или…

 

За скандалното парти съобщи информатор на Горещата арена. То се е състояло миналата събота в известна русенска дискотека. Било е рекламирано свободно като „Кокаин парти“ с постери и рекламни съобщения на официалната Фейсбук страница на заведението.

 

Според присъстващи на скандалното парти по масите в клуба имало пликчета с пудра захар. Разбира се, едва ли някой от гостите на Cocaine Party би си признал, че са сервирали „бело“.

 

„Пудра захар беше, но нали ви е ясно, че по такива партита кокаинът си го има. Може да не са го ударили в масата пред всички, но от тоалетните се чуваше яко шмъркане“, разказват русенци.

 

Поквара

 

Истината е, че на днешното поколение не му трябва специално организирано парти, за да употребява опиати в клуба. В дискотеките из цяла България тоалетните са се превърнали в дрога-пунктове и се знае от всички!

 

Тези дни медиите гръмнаха заради секстуризма в Слънчев бряг и статията, взривила Великобритания. Сношение, дрога, алкохол – всичко това е неделима част от забавленията за младите поколения.

Но организирането на Cocaine Party идва вече като черешката на тортата. И говори за липсата на какъвто и да е полицейски контрол по заведенията.

 

П.С.

 

Минути преди редакционното приключване на рубриката ни, официалната страница на дискотеката в Русе бе мистериозно закрита, заедно с всички снимки, както и рекламираното събитие от 19.10 – Cocaine Party.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
niki
преди 4 години
-1
Много е забавно ако хората го приемат наистина на шега. Оригинално измислено. И какво ми се правите, да не би на партита, които не се казват така да не се шмърка?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
м
преди 4 години
0
ем то е ясно коя е дискотеката-бардака на русе ШОУРУУМ!!!!!!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени