Слави и Преслава - еднократна афера или истинска любов? (ВСИЧКО ЗА ИНТРИГАТА)

5317
28 Февруари 2013, 14:51


Преслава е поредната бройка в леглото на Слави. Това шушукат в кулоарите на бТВ, след като стана ясно, че двамата са имали романтична вечеря и бурна нощ след това.

 

Припомняме, че HotArena.net първа съобщи за интимната секс връзка между Слави и Преслава. Дали обаче е само еднократна афера, или началото на една нова истинска любов.

 

Интригата между Слави и Преслава започва от първия ден на участието й в „Гласът на България“. Дългия й прави комплименти пред всички за хубавия външен вид, прекрасния глас и скромното поведение. Това веднага прави впечатление на екипа, които знаят, че шефът им не се хаби да четка някого, освен ако не е в ефир за шоуто.

 

После Трифонов я кани на вечеря. Двамата се срещат в столичен тузарски ресторант, прочут с турската си кухня. Разбира се, кулинарният пир имал и своето логично продължение –  в спалнята, където Слави и Преслава се отдали на бурните си чувства, писа „Всеки ден“.

 

За интригата бързо се разчуло и единствената, която не е наясно със секс аферата, е Мартина Огнянова – гаджето на Слави.

 

Според запознати от екипа на Трифонов обаче, шефът им не отдавал значение на случилото се. За него Преслава била поредната бройка. Същото обаче се отнасяло и за певицата, която сменя мъжете като носни кърпички.

 

„В това отношение двамата много си приличат, както и по други неща. Нищо чудно аферата да прерасне в истинска любов“, гадаят от екипа на „Шоуто на Слави“.

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до сиси
преди 5 години
0
черпи с турската кухня за да получиш турски ч..илии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени