Слави изгърмя с 6 милиона! (Всичко за скандала)

1566
30 Октомври 2014, 14:00


Слави Трифонов е на път да загуби голяма част от спестяванията си, разказват служители на затворената „Корпоративна търговска банка”. Според думите им, Дългия е държал на дългосрочен влог 6 милиона лева в трезора на Цветан Василев и ако банката фалира, шоуменът ще изгуби завинаги колосалната сума, узна HotArena.net.

 

Той няма да може да вземе дори гарантираните 100 000 евро, тъй като е имал специално договорена лихва от 9,5%, съобщи в. „Уикенд“.

 

Трифонов вложил парите си в КТБ през смутната 2011-а, когато финансисти го предупредили, че предстоят серия от фалити на кипърски банки. До този момент Слави държал голяма част от личните си спестявания в трезори на острова на Афродита, където са регистрирани и няколко от офшорните му дружества.

 

„Слави Трифонов реши да се довери на КТБ заради бившия депутат от ДПС Осман Октай, на който продаде един от апартаментите си на булевард „България”. Онзи му преведе парите в банката на Цветан Василев и Дългия ги остави там на годишен депозит, а впоследствие прибави към парите и милионите от Кипър.

 

Той договори перфектни лични условия – 9,5% годишна лихва. Малко преди да затворят банката, Трифонов беше предупреден, че предстои фалит и че Цветан Василев подготвя бягство от България, но не повярва и сега се чуди как ще спаси личното си богатство”, разкрива запознат с историята.

 

След като балонът КТБ се спука, а злочестият банкер избяга от България, Слави Трифонов планирал да поведе жестока битка с банкера и публично да призове прокуратурата и правораздавателните органи да защитят интереса на вложителите в КТБ.

 

Негови адвокати обаче го посъветвали да не вдига много шум, защото това можело да предизвика атака срещу него от страна на Цветан Василев и приближени до мустакатия банкер данъчни и ченгета от „Икономическа полиция”.

 

Все пак Трифонов е намерил начин да мъсти на мустакатия банкер – почти във всяко издание на „Шоуто на Слави” Цветан Василев е обругаван чрез скечове. В ролята на чевръстия мустакат измамник се превъплъщава Виктор Калев, който е усвоил до съвършенство говора на Цветан Василев.

 

За да прилича хептен на банкера – измамник, Виктор Калев е с гримирани в черно слепоочия, които имат за цел да подскажат, че босът на КТБ е алкохолик.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени