Солтарийски бесен от сватбения подарък на Слави! (Очаквал 10 бона в плик, а получил...)

7413
16 Октомври 2014, 15:00


Борис Солтарийски се е надявал да забогатее от сватбения подарък на Слави Трифонов, но накрая сметките му не излезли, научи HotArena.net.

 

Вокалистът на „Ку-Ку бенд“ очаквал поне десет бона в плик за писмо, но шефът го изненадал неприятно с картина и картичка с любезно послание за щастлив семеен живот, пише в „Уикенд“.

 

Борко се ожени още през август, но двамата с красивата му половинка Аделина решиха да се врекат във вечна любов в присъствието на най-близките си роднини. Колегите му от „Шоуто на Слави" остават неприятно изненадани, че не са поканени на купона. Налага се Солтарийски да дава обяснения.

 

„Борето реши да не вдига голяма сватба, тъй като съпругата му беше в понапреднала бременност. Аверите му от бенда на Слави го подкачаха, че си прави оглушки с цел да спести някой и друг грешен лев. И друг път е станал обект на подобни закачки заради пословичната си стиснатост. Този път нямаше намерение да се прави на луд и обеща да почерпи, когато се роди детето", спомня си музикант от „Ку-Ку бенд".

 

Гласовият врачанин удържа на думата си и вдига празненство за чудо и приказ след раждането на дъщеря му Ема. И този път не му се разминават подигравателните подхвърляния, че много умно е организирал един купон за двете щастливи събития, които го споходиха тази година. На празненството съвсем естествено са поканени всичките му колеги, а най-видното място е запазено за боса Слави Трифонов.

 

„Борето се надяваше да изкара добри пари от сватбеното тържество, за да си помогне в ролята на млад татко. Очакваше от Слави подарък в порядъка на десетина хиляди лева, но остана жестоко разочарован. Дългия явно е решил да не фаворизира никой от екипа си и спази традицията да подари предмет на изкуството.

 

Като че ли и останалите му колеги от бенда предпочетоха да не се ръсят, тъй като Борето не остана впечатлен от събраното по време на лъскавото парти", споделят с известно злорадство колеги на Борето Солтарийски в „Шоуто на Слави".

 

Те не изключват възможността Слави нарочно да се е направил на циция, за да накаже подчинения си, който уж минава за негов любимец. Борето си навлякъл гнева на Дългия, след като зад гърба му започнал да върти любов с друга служителка на фирмата „Седем осми".

 

„Всички знаят за правилата на Слави, според които служителите му нямат право да завързват флиртове на работното място. Напоследък тая заповед не се спазва особено и половината музиканти забиха балерини. Борето не направи изключение и също си хвана колежка.

 

Аделина едно време се появи в конкурса „Умна и красива", а впоследствие беше назначена да отговаря за гостите в шоуто. Номерът е, че Борето я забърса и след това почти до последно успя да държи връзката си в тайна. Другите рано или късно отиват при Слави и си признават, целуват ръка и се молят да им се размине.

 

А врачанският хитрец си трайкаше до момента, в който Аделина не можеше повече да крие бременността си. Слави се ядоса, че толкова дълго време са го правили на глупак и затова в момента е малко резервиран към новото семейство", убедени са подчинени на гологлавия шоумен.

 

Те категорично отхвърлят версиите, че Трифонов е имал интерес от интимно естество към новата съпруга на Борето Солтарийски и затова сега правел всичко възможно да покаже своето недобро отношение към новото семейство. Аделина наистина твърде изненадващо се оказва част от екипа на Дългия, въпреки че остава на второ място в шоуто, което търси красиви и умни българки.

 

Тогава, още с влизането си в студиото, 24-годишната красавица от Русе моментално сваля ченетата на Слави и останалите момчета от тайфата му, които са се уредили да са жури в конкурса за красота. Трифонов дори сравнява Аделина със супермодела Виктория Силвстед, а в това време Борис Солтарийски вече се е убедил, че това момиче трябва да бъде негово на всяка цена.

 

„Борето мина през доста дълъг период на ухажване. Ади си знаеше цената и не се даде толкова лесно. Минаха през писане на съобщения, после дойдоха вечерите, но заверката така и не ставаше. Добре че целият екип беше поканен да гостува някъде в провинцията и там нещата най-сетне се получиха. Със сигурност тя пожела да пазят всичко в тайна.

 

Беше й неудобно да я коментират, че току-що се е хванала на работа и моментално си и намерила майстора", разказват близки на щастливото семейство.

 

Самият Солтарийски е решил да се реабилитира пред шефа и не е молил за отпуск по бащинство, който му се полага по закон. Борето твърдял, че спи малко през нощта, но въпреки това продължава да изпълнява съвестно професионалните си задължения. Засега не е ясно дали началникът му е оценил тази жертвоготовност.

 

За сметка на това стана ясно, че Дългия предупредил Борето Солтарийски да не разказва по вестници и телевизии за новата си роля на татко. В противен случай го грозели сериозни глоби, които са уточнени в клаузи към трудовия му договор, забраняващи да разкрива каквито и да е подробности от личния си живот.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени