СВРЪХ ПИКАНТНО! Гаджето на Виктория Петрова я снима дибидюс в студиото на бТВ! Хващат ги! (ПОДРОБНОСТИ)

4351
28 Септември 2014, 18:00


Читателски сигнал

 

Свръх пикантна клюка стигна до ушите на HotArena.net, благодарение на наш буден читател, който гарантира за стопроцентово достоверна информация.

 

Оказва се, че наглед скромната Виктория Петрова е скрита лимонка, която се е снимала дибидюс в студиото на бТВ.

 

Виктория Петрова - една от най-обичаните и харесвани водещи на новините по БТВ - често е обект на горещи клюки. Дали заради красотата си, или заради професионалния успех, брюнетката попада непрестанно под ударите на зложелатели.

 

Този нов компромат обаче е по-скандален от всичко досега.

 

Красивата водеща се съгласила да угоди на новото си гадже и му позволила да я снима дибидюс. Уловката - това се случило в новинарското студио на БТВ!

 

Източникът твърди, че Виктория и приятелят й останали в сградата на телевизията доста след края на работния ден и изчакали нюзруумът да остане съвсем пуст. Именно тогава пристъпили и към палавата фотосесия.

 

Новинарката обаче станала за върховен резил, когато няколко хигиенистки влезли в студиото, за да го почистят. Точно в този момент Петрова била дибидюс гола на колене и лакти върху бюрото, а дрехите й били на купчина на пода.

 

Брюнетката замръзнала от шок в доста унизителната поза, а чистачките не й спестили няколко пиперливи коментара, гледайки навирените във въздуха бузки на дупето и най-милото й отзад.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени